Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Administrare imobile.

Servicii de traducere.

www.casadetraduceri.ro

 

Prestari de servicii. Servicii si productie agricola. Prestari de servicii in agricultura.

Protectie anticoroziva in domeniul naval si industrial. Constructii si reparatii nave: certificare ISO 9001:2000. Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Servicii industriale.

Prestari de servicii.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Traduceri din/in 33 de limbi; traduceri rapide prin fax; translatori pentru conferinte, intilniri de afaceri.

Servicii traduceri si interpretariat din/in 25 de limbi straine. Apelati la serviciile noatre si ne veti deveni client fidel!

Traduceri autorizate, supralegalizare, consiliere si dosare emigrare, interpretare, informare, tehnoredactare, subtitrari, audio-video, film prezentare si documentar, servicii IT, recuperari date.

Firma de consultanta pentru afaceri si management. Misiunea noastra este de a-i ajuta pe partenerii nostri sa obtina succes continuu prin intermediul transform??rilor organizatorice.

Agentie organizatoare de nunti va propune o gama variata de peste 900 de modele de invitatii si accesorii pentru nunta (flori invitati, marturii, buchete mireasa, amenajari sali).

Firma activeaza in domeniul securitatii muncii si situatiilor de urgenta. Este acreditata pentru activitatile de comert si industrie. Ne ocupam de siguranta dumneavoastra!

Aprovizionare nave cu alimente si materiale tehnice, expeditii marfuri intern si extern.

Intermediere in vanzarea produselor industriale privind tehnica de ridicare si etansare.

Bar, fast-food, cocktailuri preparate cu specific nemtesc, restaurant, bauturi alcoolice, bere, mici, kurry wust, carnati, ceafa porc, cafea, ceai, ciocolata calda, sandivs-uri.

Traduceri autorizate si legalizate in toate limbile lumii. Apostilari / interpretariat.

Doriti sa organizati o petrecere, dar vreti totul de-a gata? Contactati-ne si scapati de griji. Noi ne ocupam de toate aspectele si dumneavoastra nu va ramane decat sa savurati rezultatul.

Societate autorizata in domeniul prestarilor de servicii de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu. Comercializare de stingatoare noi si materiale si accesorii PSI.

Prestari servicii in domeniile PSI, protectia muncii, ISCIR (RSVTI).

Nascuta din pasiune pentru frumos, armonie si echilibru, imbinat cu profesionalism si atentie pentru detalii, oferim servicii complete in consilierea si organizarea oricarui tip de eveniment.

Furnizam servicii de traducere specializata pentru cele mai variate domenii si la preturi cu adevarat competitive cat si servicii de aplicare a Apostilei de la Haga.

Cabinetul de Traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate, legalizate si interpretariat in/din majoritatea limbilor de circulatie internationala la preturi minime.

Consultanta pentru proiectarea, documentarea, implementarea sistemului de management al calitatii si/sau mediului.

Societate cu experienta in domeniul climatizarii si al sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.

Coafor, frizerie, manichiura - unghii tehnice, pedichiura, cosmetica.

Servicii de traduceri autorizate din domeniile tehnice, juridice, financiare pentru limbile engleza, franceza, italiana, spaniola. Traducem orice tip de document tipizat. Seriozitate si profesionalism.

Servicii de arhivare, depozitare si distrugere documente. Sevicii de prelucrare si organizare a fondului arhivistic. Depozitare arhive in spatii dedicate. Punere la dispozitie a actelor cerute.

Traduceri din si in orice limba. Traduceri autorizate. Traduceri legalizate.

Servicii de RSVTI (ISCIR). Servicii de mentenanta tehnica (intretinere tehnica si preventiva pentru instalatii de climatizare industriala, sanitare, electrice). Servicii de consultanta tehnica.

Serviciu extern prevenire si protectie, protectia muncii, PSI, protectie civila, resurse umane medicina muncii.

SEONITOR este un serviciu atat de analiza cat si unul de promovare, alegeti expresia dorita, iar website-ul dvs. va fi afisat pe prima pagina in motoarele de cautare. Afisarea pe prima pagina.

Reparatii ceasornicarie.

Servicii de traducere.

Centru de traduceri, traduceri si interpretari autorizate in 30 Limbi. Servicii de traducere. Interpret, translator. Servicii de emigrare si consultanta.

Servicii de traducere.

Productie de energie electrica si termica. Producator energie termica. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii pt. industria petroliera.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Servicii de traducere. Servicii de emigrare si consultanta. Consultanta juridica si reprezentare. Servicii de infiintare de persoane juridice. Registrul Comertului.

Servicii portuare. Servicii fluviale maritime. Prestari de servicii. Depozitare si manipulare de containere. Activitati de manipulare a marfurilor in port. Utilaje pentru dotare porturi. Activitati de import-export de bunuri si produse. Cherestea.

Servicii de sablare si vopsitorie pt. nave. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Vopsitorie.

Prestari de servicii.

Reparatii ceasornicarie.

Incinerator ecologic.

Prestari de servicii. Tamplarie clasica. Tamplarie clasica din lemn. Vopsitorie.

Salon de infrumusetare - coafura si cosmetica. Salon de infrumusetare. Servicii de cosmetica. Tatuaje si infrumusetare corporala.

Comert cu produse de uz general.

Reparatii si productie utilaj terasier. Reparatii de utilaj pt. constructii. Reparatii de autovehicule. Service. Utilaje pt. sapat, transport. Reparatii si intretinere motoare. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Prestari servicii aviochimice. Prestari de servicii in agricultura. Aviatie utilitara. Zboruri charter, aviatie utilitara. Scoala de pilotaj pt. aviatie.

Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web