Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Importator si distribuitor reactivi, hartie filtru, aparatura si consumabile de laborator. Societatea este dealer autorizat al unor marci de renume in domeniu.

www.hartiefiltru.ro

Sistribuitorul autorizat pentru marketing si vanzare pe teritoriul Romaniei al produselor de curatenie CHRISAL, produse PIP pe baza de bacterii probiotice.

www.todac.eu

 

Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Distributie materiale electrice si sisteme fixari industriale, cabluri.

Distributie produse din hirtie pt igiena locuintei: prosoape bucatarie, servetele, hartie igienica, lavete umede si pentru praf, bureti bucatarie, batiste nazale, servetele umede, betisoare pt urechi.

Comercializeaza lubrifianti auto si industriali, piese si accesorii auto, filtre auto, becuri auto si industriale, scule profesionale.

Firma de distributie carne si produse din carne, acoperim judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj, cu un portofoliu de 220 de clienti.

Distributie si intermediere de produse de larg consum si de uz unic, obiecte decorative, finisaje si amenajari, electrice, sanitare, chimice, diferite accesorii si consumabile, echipamente.

Specializata pe distributia de echipamente si consumabile pt. sudura(invertoare; aparate oxiacetilena; sarme tubulare si pline 0,8; 1,0;1,2 mm; electrozi rutilici si bazici).

Productie sufe (cabluri pt. legaturi) distribuitor cabluri de tractiune, chingi, dispozitive pentru ridicarea sarcinilor, accesorii, carlige, chei tachelaj, rodante, in Constanta si zona litorala.

Societate distributie dulciuri prin automate de vanzare.

Distributie echipamente pentru protectia muncii la cele mai avantajoase preturi. Oferte promotionale!

Abator si fabrica de mezeluri. Distributie carne si mezeluri. Retea de magazine. Carcasa si carne - super calitate. Mezelurile cele mai gustoase din carne 100% proaspata. Standarde UE. Super preturi.

Distribuitor materiale de constructii, gama de cuie si unelte (sape, lopeti, cazmale, burlane, coturi, cuptoare, caldari zincate, mistrii, cancioace, gratare, stropitori, lavoare).

O gama variata de categorii de uleiuri si vaseline marca Finke Aviaticon pentru autoturisme si vehicule de mare tonaj, ulei pentru uz industrial si naval, vaseline speciale.

Distributie papetarie si birotica, in zona Braila - Galati, livrarea gratuita pentru comenzi de minim 150 RON + TVA.

Distributie si furnizare energie termica pentru apa calda de consum si incalzire. Reparatii instalatii sanitare si termice.

Depozit frigorific in Constanta - congelare / refrigerare pt. carne congelata, peste congelat, produse lactate, fructe si legume proaspete etc. Cautam parteneri pentru distributie in Dobrogea!

Distributie de produse diverse. Comercializare carne. Comercializare produse lactate. Distributie de produse alimentare. Produse alimentare congelate, refrigerate. Antrepozit/depozit frigorific pt. marfuri alimentare perisabile.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comert en-gros cu produse de toaleta, galanterie si igiena. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Trabucuri. Pipe. Accesorii. Distributie de produse si articole din tutun. Comercializare de cadouri si suvenire.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Comert en-detail. Comert en-gros.

Distributie de produse diverse. Comercializare en-gros tigarete. Distribuitor de cafea. Depozit pt. comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare.

Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Distributie bauturi. Distribuitor exclusiv de bauturi. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Distributie de produse diverse.

Producator de lapte si produse lactate. Productie branzeturi.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse.

Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare produse de unica folosinta. Distributie de produse diverse. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica.

Distributie de produse alimentare. Distributie de produse diverse. Inghetata. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-detail produse alimentare. Dulciuri. Produse alimentare preambalate. Supermarket. Preparate din carne.

Producator de confectii textile diverse. Casa de moda. Confectii dama&barbati. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Exportator de cuie si accesorii metalice. Organe de asamblare. Comert en-gros si en-detail. Furnizare de materiale de constructii. Vopsitorie.

Organizator si decorator de nunti & evenimente festive. Importator si distribuitor de baloane si accesorii. Serigrafie si inscriptionare pe baloane, masini, agende, calendare, pixuri. Rochii de mireasa si accesorii. Jocuri de artificii si vulcani. Fantani de ciocolata/sampanie.

Societatea este una din cele mai vechi firme de distributie din zona avand reprezentante la diferite firme cu traditie din Romania si din strainatate, logo-ul "smart electrical solutions" spunand tot.

Distributie a bunurilor de larg consum alimentare si nealimentare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web