Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Distributie.

Organizator si decorator de nunti & evenimente festive. Importator si distribuitor de baloane si accesorii. Serigrafie si inscriptionare pe baloane, masini, agende, calendare, pixuri. Rochii de mireasa si accesorii. Jocuri de artificii si vulcani. Fantani de ciocolata/sampanie.

www.ballonstyle.ro

Distributie materiale electrice si sisteme fixari industriale, cabluri.

 

Distributie de produse diverse.

O gama variata de categorii de uleiuri si vaseline marca Finke Aviaticon pentru autoturisme si vehicule de mare tonaj, ulei pentru uz industrial si naval, vaseline speciale.

www.finkeoil.ro

Distributie de produse diverse. Comert en-detail. Comert en-gros.

Depozit frigorific in Constanta - congelare / refrigerare pt. carne congelata, peste congelat, produse lactate, fructe si legume proaspete etc. Cautam parteneri pentru distributie in Dobrogea!

www.frigorifer.com

Comercializeaza lubrifianti auto si industriali, piese si accesorii auto, filtre auto, becuri auto si industriale, scule profesionale.

Distributie de produse diverse.

Distributie a bunurilor de larg consum alimentare si nealimentare.

Producator de confectii textile diverse. Casa de moda. Confectii dama&barbati. Distributie de produse diverse.

Distributie de produse diverse. Exportator de cuie si accesorii metalice. Organe de asamblare. Comert en-gros si en-detail. Furnizare de materiale de constructii. Vopsitorie.

Productie sufe (cabluri pt. legaturi) distribuitor cabluri de tractiune, chingi, dispozitive pentru ridicarea sarcinilor, accesorii, carlige, chei tachelaj, rodante, in Constanta si zona litorala.

www.vandorindustry.ro


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Distributie din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Distributie produse din hirtie pt igiena locuintei: prosoape bucatarie, servetele, hartie igienica, lavete umede si pentru praf, bureti bucatarie, batiste nazale, servetele umede, betisoare pt urechi.

Unic distribuitor in Ialomita si Calarasi: Vel Pitar, Agricola Bacau, Ocean Fish, Christopher Comp precum si dulciuri Monibel (import Brazilia).

Distributie si intermediere de produse de larg consum si de uz unic, obiecte decorative, finisaje si amenajari, electrice, sanitare, chimice, diferite accesorii si consumabile, echipamente.

Distributie echipamente pentru protectia muncii la cele mai avantajoase preturi. Oferte promotionale!

Importator si distribuitor reactivi, hartie filtru, aparatura si consumabile de laborator. Societatea este dealer autorizat al unor marci de renume in domeniu.

Abator si fabrica de mezeluri. Distributie carne si mezeluri. Retea de magazine. Carcasa si carne - super calitate. Mezelurile cele mai gustoase din carne 100% proaspata. Standarde UE. Super preturi.

Sistribuitorul autorizat pentru marketing si vanzare pe teritoriul Romaniei al produselor de curatenie CHRISAL, produse PIP pe baza de bacterii probiotice.

Distribuitor materiale de constructii, gama de cuie si unelte (sape, lopeti, cazmale, burlane, coturi, cuptoare, caldari zincate, mistrii, cancioace, gratare, stropitori, lavoare).

Distributie papetarie si birotica, in zona Braila - Galati, livrarea gratuita pentru comenzi de minim 150 RON + TVA.

Distributie de produse diverse. Comercializare carne. Comercializare produse lactate. Distributie de produse alimentare. Produse alimentare congelate, refrigerate. Antrepozit/depozit frigorific pt. marfuri alimentare perisabile.

Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse diverse.

Productie/distributie de tigarete.

Producator de lapte si produse lactate. Productie branzeturi.

Distributie de produse alimentare. Distributie de produse diverse. Inghetata. Comercializare en-gros produse alimentare. Comercializare en-detail produse alimentare. Dulciuri. Produse alimentare preambalate. Supermarket. Preparate din carne.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web