Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Tamplarie din lemn si aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Jaluzele. Tamplarie din PVC si lemn.

 

Amenajari interioare din lemn masiv si PAL pentru bar, restaurant, casa, vapoare si spatii comerciale. Case cu structura din lemn. Mobilier din lemn masiv si PAL.

loriplex.com


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Producator tamplarie PVC de calitate. In procesul de productie utilizam profile Actual, sticla Saint-Gobain, feronerie Roto.

Productie de tamplarie din PVC cu geam termopan precum si executie de porti, garduri, grilaje, balustrade, scari interioare/exterioare din fier forjat.

Companie axata pe prelucrarea produselor lemnoase. Producem toata gama de produse din lemn inclusiv mobilier la comanda, casute de gradina, sezlonguri.

Comercializare/montaj ferestre din tamplarie PVC marca REHAU.

Atelier de tamplarie care isi desfasoara activitatea pe raza comunei Cumpana. Oferim o gama larga de produse de tamplarie si dulgherie (usi celulare).

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Binale si sarpante.

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Productie tamplarie PVC: Veka, Salamander, Ramplast, rulouri exterioare, draperii verticale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din PVC si lemn. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Certificare ISO 9001:2001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu.

Prestari de servicii. Tamplarie clasica. Tamplarie clasica din lemn. Vopsitorie.

Tamplarie Alumil, Gealan. Pereti cortina. Placari cu alucobond. Geam termoizolator. Certificare SR EN ISO 9001:2001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Geamuri tip termopan.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Izolatori hidro, termici si fonici.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii la cheie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Uscare lemn. Produse din lemn stratificat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Transport rutier intern. Tamplarie clasica din lemn. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. SR EN ISO 9001:2001. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Confectii si profile din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Geam securizat. Geamuri securizate pt. constructii.

Tamplarie clasica.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Certificari SR EN ISO 9001:2001; 14001:2004; 18001 OHSAS:2008. Autorizare ISCIR. Confectii, profile si armaturi metalice. Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Prelucrari mecanice. Servcii dezvoltare pentru benzinarii. Statie combustibili.Echimapente pentru industria petrolului.

Pensiune turistica. Hotel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din PVC si lemn. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobila pt. uz didactic. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse din lemn stratificat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web