Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din PVC si lemn. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

 

Atelier de tamplarie care isi desfasoara activitatea pe raza comunei Cumpana. Oferim o gama larga de produse de tamplarie si dulgherie (usi celulare).

Prestari de servicii. Tamplarie clasica. Tamplarie clasica din lemn. Vopsitorie.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Izolatori hidro, termici si fonici.

Producator tamplarie PVC de calitate. In procesul de productie utilizam profile Actual, sticla Saint-Gobain, feronerie Roto.

www.hi-tech-plastic.ro

Transport rutier intern. Tamplarie clasica din lemn. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.imsatconstruct.ro

Tamplarie clasica.

Pensiune turistica. Hotel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din PVC si lemn. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Productie de tamplarie din PVC cu geam termopan precum si executie de porti, garduri, grilaje, balustrade, scari interioare/exterioare din fier forjat.

Companie axata pe prelucrarea produselor lemnoase. Producem toata gama de produse din lemn inclusiv mobilier la comanda, casute de gradina, sezlonguri.

Solutii pt. casa & gradina dumneavoastra. Gama larga de produse din lemn si PAL, tamplarie Gealan cu geam termopan. Produse din lemn de brad, dusumele si parchet, lambriuri si accesorii pt. imbinari.

Comercializare/montaj ferestre din tamplarie PVC marca REHAU.

Amenajari interioare din lemn masiv si PAL pentru bar, restaurant, casa, vapoare si spatii comerciale. Case cu structura din lemn. Mobilier din lemn masiv si PAL.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Tamplarie din lemn si aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Jaluzele. Tamplarie din PVC si lemn.

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii la cheie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web