Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare.

Prelucrare lemn. Productie lemn.

Cherestea. Exploatare si industrializarea lemnului. Exportator de lemn. Prelucrare lemn. Productie lemn. Exploatare forestiera.

 

Prelucrare lemn.


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Producator cherestea si rigla(brad, plop, tei), paleti, comerciant tabla(LBC, LBR, zincata, groasa) toate dimensiunile, sarma, tevi, banda BLR.

Producator de mobila si decoratiuni de gradina, camping, terasa din lemn masiv, mic mobilier si art.decor si bricolaj uz casnic, ind. din lemn masiv. Exportator produse lemn masiv. Producator agricol.

Distribuitor national al accesoriilor pentru telefoane mobile sub brandul FoNo Mobile Accesories. Importator/exportator de fier vechi, tabla, sarma, lemn si produse din lemn.

Producator cherestea de brad la diferite dimensiuni. Producator europaleti tip EPAL (800 x 1200).

Productie furnir tehnic Plop ea., exploatare forestiera, silvicultura, transport rutier de marfuri, transport naval de marfuri, prestari servicii in agricultura.

Lambriuri si dusumele. Panouri din lemn stratificat cu grosimi variabile. Grinzi stratificate cu dimensiuni variabile. Semibricate foioase sau rasinoase. Case lemn si mobilier de gradina.

Prelucrare lemn. Productie de brichete din rumegus. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Producator. Cherestea. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Comert cu materiale de constructie. Cherestea. Comert metal.

Comert cu materiale de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Cherestea. Organe de asamblare.

Geamuri - furnizare si servicii. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Servicii fluviale maritime. Activitati de manipulare a marfurilor in port. Exportator de lemn. Docuri si antrepozite. Import/export de produse neferoase. Productie de cereale. Servicii portuare. Produse de metalurgie feroasa. Depozitare si manipulare de containere.

Producator si exportator paleti, europaleti si ambalaje din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Parchet si scandura pt. constructie.

Produse din lemn - import/export. Producator de materiale de constructii.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Cherestea. Comert cu materiale de constructie.

Cherestea. Combustibil solid - lemn, carbune.

Exploatare si industrializarea lemnului. Cherestea. Europaleti din lemn. Prelucrare lemn. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Bare si profile metalice. Tabla si produse laminate. Furnizor otel-beton.

Uscare lemn. Produse din lemn stratificat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Blanarie. Blanuri si blanuri de lux.

Parchet si scandura pt. constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Caramida pt. constructii. Cherestea. Tigla de constructie.

Produse din lemn - import/export.

Productie mobila. Mobilier pt. gradina. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse din lemn stratificat.

Producator mobilier si tamplarie din lemn masiv. Exploatare si industrializarea lemnului. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Parchet si scandura pt. constructie. Cherestea. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Reabilitari drumuri. Pietruire drumuri. Transporturi specizalizate agabaritice. Certificata ISO 9001:2008; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt.

Cherestea. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Productie lemn. Cherestea. Exportator de lemn.

Retea magazine. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Comercializare de articole din fier forjat pt. gospodarie. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Usi de interior. Usi si porti de garaj. Usi ignifuge. Scari.

Parchet si scandura pt. constructie. Decoratiuni interioare.

Depozit cherestea. Comert cu materiale de constructie.

Cherestea rasinoase, lemn de foc din fag. Cherestea. Combustibil solid - lemn, carbune.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Comert cu materiale de constructie.

Producator de usi pt. locuinte.

Prelucrare lemn. Cherestea.

Comercializare de legume si fructe. Exportator de lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web