Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
20 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare.

Distribuitor national al accesoriilor pentru telefoane mobile sub brandul FoNo Mobile Accesories. Importator/exportator de fier vechi, tabla, sarma, lemn si produse din lemn.

www.halley.ro

Producator cherestea si rigla(brad, plop, tei), paleti, comerciant tabla(LBC, LBR, zincata, groasa) toate dimensiunile, sarma, tevi, banda BLR.

www.helptrans.go.ro

 

Comert cu materiale de constructie. Cherestea. Comert metal.

Comert cu materiale de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Cherestea. Organe de asamblare.

Geamuri - furnizare si servicii. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Producator si exportator paleti, europaleti si ambalaje din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

www.cisltd.ro

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Cherestea. Comert cu materiale de constructie.

Cherestea. Combustibil solid - lemn, carbune.

Producator cherestea de brad la diferite dimensiuni. Producator europaleti tip EPAL (800 x 1200).

www.eleveninternational.ro

Exploatare si industrializarea lemnului. Cherestea. Europaleti din lemn. Prelucrare lemn. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Bare si profile metalice. Tabla si produse laminate. Furnizor otel-beton.

Uscare lemn. Produse din lemn stratificat. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

www.woodworking.go.ro

Parchet si scandura pt. constructie.

Productie mobila. Mobilier pt. gradina. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse din lemn stratificat.

Cherestea. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Retea magazine. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Comercializare de articole din fier forjat pt. gospodarie. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Usi de interior. Usi si porti de garaj. Usi ignifuge. Scari.

Lambriuri si dusumele. Panouri din lemn stratificat cu grosimi variabile. Grinzi stratificate cu dimensiuni variabile. Semibricate foioase sau rasinoase. Case lemn si mobilier de gradina.

www.ecocasaspiridon.ro

Cherestea rasinoase, lemn de foc din fag. Cherestea. Combustibil solid - lemn, carbune.

Producator de mobila si decoratiuni de gradina, camping, terasa din lemn masiv, mic mobilier si art.decor si bricolaj uz casnic, ind. din lemn masiv. Exportator produse lemn masiv. Producator agricol.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Comert cu materiale de constructie.

www.triomet.ro

Prelucrare lemn. Cherestea.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Exploatare si prelucrarea bruta a lemnului.

Producem cherestea rasinoase si fag precum si diverse derivate din aceasta.

Parte componenta a unui holding international, cu profil de prelucrare a lemnului.

Productie furnir tehnic Plop ea., exploatare forestiera, silvicultura, transport rutier de marfuri, transport naval de marfuri, prestari servicii in agricultura.

Producator de usi din lemn stratificat, usi din lemn masiv, usi de interior, usi de exterior, usi principale, usi secundare, usi de intrare, semifabricate.

Produce usi, ferestre din lemn masiv triplustratificat cu sticla termopan, mobilier din pal si lemn masiv de o calitate exceptionala.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Prelucrare lemn.

Producator. Cherestea. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

Transport rutier intern. Transport rutier intern si international. Productie lemn. Productie mobila. Aranjamente si amenajari interioare.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Furnir pt. industria mobilei. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Articole sanitare din acril.

Exploatare si industrializarea lemnului. Cherestea. Exportator de lemn.

Produse din lemn stratificat. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Furnir pt. industria mobilei. Placaj din lemn. Prelucrare lemn. Furnizor saltele.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Productie mobila. Produse din lemn stratificat. Constructii. Servicii de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Cherestea.

Exploatare forestiera.

Activitati de silvicultura. Impaduriri si puiet. Activitati de intretinere-exploatare fond cinegetic si piscicol. Pepiniera silvica.

Prelucrare lemn. Productie lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

Cherestea. Prelucrare lemn. Productie lemn. Exportator de lemn. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Exploatare si industrializarea lemnului.

Exploatare si industrializarea lemnului.

Parchet si scandura pt. constructie. Placi aglomerate din deseuri lemn.

Placi aglomerate din deseuri lemn.

Cherestea. Transport rutier intern si international.

Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Mobilier pt. gradina. Mobilier de dimensiuni reduse. Prelucrare lemn.

Prelucrare lemn.

Prelucrare lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web