Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Producator de confectii textile diverse.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Productie servetele (25x25, 27x27 si 33x33), hartie igienica personalizate cu tipar maxim 2 culori, prosoape. Valorificam maculatura. Taiere hirtie din bobina in coala pana la max. 2m latime.

Producerea ambalajelor din carton in 3 si 5 staturi cu o aplicabilitate larga, de la ambalaje pentru mobila pana la cutii de pizza. Cutii clasice sau autoasamblabile in conformitate cu codul FEFCO.

 

Productie si distributie de servetele umede, hartie igienica, prosoape, batiste igienice. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Producem servetele din hartie.

Hartie si produse pe baza de celuloza.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Cercetare/proiectare industria hartiei. Hartie si produse pe baza de celuloza. Furnizor de hartie. Filtre de intrebuintare diversa. Sisteme de management. Consultanta pt. management.

Producator si exportator paleti, europaleti si ambalaje din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

Comercializare copiatoare. Centru de fotocopiere. Importator hartie pt. copiatoare.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de protectia mediului.

Servicii de recuperare hartie uzata. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Certificata ISO 9001:2001. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Pungi/sacose din hartie pt. alimentatie, cadouri.

Anticariat, magazin pt. comercializare carti vechi. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Producator si distribuitor hartie igienica, servetele, batiste parfumate. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Producem servetele din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta.

Distributie hartie, cartoane si consumabile tipografice. Carton si produse din carton. Furnizor de hartie si carton. Furnizor de hartie. Consumabile pt. tipografii.

Producator ambalaje din hartie si carton ondulat pentru o gama larga de produse din domeniul industrial, alimentar, textil. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Accesorii, echipamente si utilaje pt. patiserii si cofetarii. Echipamente si materii prime pt. patiserie. Comercializare accesorii pt. industria textila.

Saci rafie. Furnizor de ambalaje. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Corzi, sfori, franghii.

Blanarie. Blanuri si blanuri de lux.

Productie si distributie produse lactate si preparate din carne. Distributie de produse alimentare. Preparate din carne. Producator de lapte si produse lactate.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta. Producem servetele din hartie.

Furnizor de ambalaje. Hartie si produse pe baza de celuloza. Producator in industria hartiei.

Deseuri metalice si nemetalice: feroase, neferoase, inox, acumulatori uzati, hartie, mase plastice, vehicule scoase din uz. Certificata ISO 9001; 14001; 18001. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase.

Recycling Company. Certificare ISO 9001:2001; ISO 14001:2004. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase. Servicii de recuperare hartie uzata.

Producator ambalaje din carton, personalizare 2 culori. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comercializare accesorii pt. industria textila. Accesorii, echipamente si utilaje pt. patiserii si cofetarii.

Servicii de recuperare hartie uzata.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web