Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Productie si distributie de servetele umede, hartie igienica, prosoape, batiste igienice. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Producem servetele din hartie.

www.asilcosmetics.ro

Producator si exportator paleti, europaleti si ambalaje din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

www.cisltd.ro

 

Servicii de recuperare hartie uzata. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Producator si distribuitor hartie igienica, servetele, batiste parfumate. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Producem servetele din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta.

Saci rafie. Furnizor de ambalaje. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Corzi, sfori, franghii.

www.saci.ro

Productie si distributie produse lactate si preparate din carne. Distributie de produse alimentare. Preparate din carne. Producator de lapte si produse lactate.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta. Producem servetele din hartie.

Deseuri metalice si nemetalice: feroase, neferoase, inox, acumulatori uzati, hartie, mase plastice, vehicule scoase din uz. Certificata ISO 9001; 14001; 18001. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase.

Recycling Company. Certificare ISO 9001:2001; ISO 14001:2004. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase. Servicii de recuperare hartie uzata.

www.tastrom2.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Comert cu ridicata ambalaje din carton, polietilena LDPE si HDPE, PVC, polistiren expandat (cutii, sacose, folii, pungi, saci, huse imprimate si neimprimate, casolete, produse de unica folosinta.

Firma noastra este o societate comerciala producatoare de pungi de hartie. Putem realiza o gama variata de pungi in V, pentru diferite sectoare de activitate, personalizate sau nepersonalizate.

Producator de cutii din carton ondulat pt. marfuri industriale, alimentare, farmaceutice, bauturi, tutun, cutii pizza.

Producatori hartie igienica, 2 straturi, culori disponibile alb, roz, bleu, piersica, galben, ambalate in saculeti personalizati cu maner de 8 role, saci personalizati de 4 role, si baxuri de 50 role.

Producem ambalaje din carton.

Furnizor de ambalaje.

Tipografie. Editura. Producator de etichete. Etichete autocolante. Imprimerie tipografica.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Hartie si produse pe baza de celuloza.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Cercetare/proiectare industria hartiei. Hartie si produse pe baza de celuloza. Furnizor de hartie. Filtre de intrebuintare diversa. Sisteme de management. Consultanta pt. management.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Cutii din carton pt. ambalare produse finite.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de protectia mediului.

Certificata ISO 9001:2001. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Pungi/sacose din hartie pt. alimentatie, cadouri.

Anticariat, magazin pt. comercializare carti vechi. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Pungi/sacose din hartie pt. alimentatie, cadouri.

Tipografie. Carton si produse din carton. Comercializare en-gros de produse din hartie si carton.

Producator in industria hartiei. Transport de materiale de constructii.

Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena pt. industria alimentara. Imprimerie tipografica. Flexo-tipografie.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare en-detail de produse chimice. Distributie de produse si articole din tutun. Prestator de servicii pt. ambalare.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Distributie hartie, cartoane si consumabile tipografice. Carton si produse din carton. Furnizor de hartie si carton. Furnizor de hartie. Consumabile pt. tipografii.

Producator in industria hartiei. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton.

Producator ambalaje din hartie si carton ondulat pentru o gama larga de produse din domeniul industrial, alimentar, textil. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Accesorii, echipamente si utilaje pt. patiserii si cofetarii. Echipamente si materii prime pt. patiserie. Comercializare accesorii pt. industria textila.

Comercializare de mobila si lemn. Comercializare en-gros de produse din hartie si carton.

Servicii de recuperare hartie uzata.

Import/export de hartie si carton. Furnizor de hartie si carton. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Hartie si produse pe baza de celuloza. Producator in industria hartiei. Comercializare en-gros de produse din hartie si carton. Articole de papetarie. Tiparituri.

Servicii de recuperare hartie uzata. Servicii de demolare constructii.

Producator de tricotaje.

Producator ambalaje din carton, personalizare 2 culori. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Comercializare accesorii pt. industria textila. Accesorii, echipamente si utilaje pt. patiserii si cofetarii.

Servicii de recuperare hartie uzata.

Ambalaje si cofraje din lemn.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Furnizor de hartie. Producator in industria hartiei. Furnizor tuburi din carton. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Cutii din carton pt. ambalare produse finite. Furnizor de hartie si carton.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web