Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de jaluzele si rulouri.

 

Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila.

Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Producator tamplarie AL si PVC: linie automata de fabricat usi si ferestre PVC; linie automata de incarcat si taiat geamuri. Modul de incarcat geamuri. Cuptor de bombat geamuri. Certificata SR EN ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

www.modernambient.ro

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Tamplarie AL si PVC cu profile Balkan (Grecia) si Wymar (Belgia) tricamerale si pentacamerale.

Constructii civile; amenajari interioare / exterioare; design interior / exterior; instalatii electrice / sanitare; alpinism utilitar.

Jaluzele verticale/ orizontale, rulouri exterioare/ interioare, tamplarie PVC/aluminiu, toate la preturi de producator.

Constructii & amenajari interioare eficienta, seriozitate, orientati spre client, specialisti si utilaje proprii, oferim servicii cu un nivel ridicat al calitatii.

Executam perdele pentru usi int. si ext. din capsule de plastic sidefat in dif. modele si culori. Pe e-mail prezentare foto si oferta.

Produce si comercializeaza obiecte de arta unicat pentru decoratiunile interioare si exterioare. O gama larga de obiecte decorative pentru interior: de la pictura moderna la clasica.

Sisteme pardoseli UZIN, parchet stratificat, mocheta uz casnic, comercial, PVC, linoleum antiseptic (Armstrong, Sit-In), faianta, gresie portelanata, hidroizolatii, intretinere pardoseli. Garantie.

Sisteme de protectie impotriva soarelui.

Consultanta si executie amenajari interioare: hoteluri, firme, apartamente sau vile. Mobilier de lux in serie si la comanda, din lemn masiv, MDF, PAL. Alegerea vopselurilor pentru zugraveli, interior.

Amenajari interioare-exterioare: gresie, faianta, zugraveli, zidarie, tencuieli, parchet laminat, glet, izolatii.

Inox, confectii metalice. Productie si montaj scari, balustrade, mobilier si accesorii inox.

Executam lucrari complete de izolatii (termoizolatii, fonoizolatii, hidroizolatii, lucrari de ignifugare). Suntem specializati in realizarea lucrarilor de izolatii cu spuma poliuretanica.

Executam lucrari din fier forjat, inox, confectii metalice, porti, garduri, balustrade de balcon, balustrade de scara din fier forjat, inox, sau confectii metalice.

Elemente si subansamble din fier forjat. Garduri. Porti. Balustrade. Grilaje. Mobilier. Decoratiuni interioare. Consultanta design interioare si exterioare.

Activitati de constructii si decoratiuni interioare.

Jaluzelele Daniel's. La noi veti gasi cele mai frumoase si ieftine jaluzele verticale si rolete interior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi. Nu ezitati sa ne contactati!

Executam: constructii case, vile, amenajari, consolidari, amenajari int-ext, izolatii int-ext, invelitori, tamplarii PVC/AL, pereti cortina, placari piatra, alucobond, marmura, instalatii termice.

Amenajari interioare, amenajari exterioare, finisaje interioare, finisaje exterioare, desing interior.

Hidroizolatii terase si piscine, termoizolatii terase circulabile, fatade, interior, glafuri, montaj piatra naturala (marmura, granit, travertin, calcar, ardezie etc.), constructii case la cheie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

Constructii civile si industriale. Intermediere comerciala de produse diverse. Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente termice pt incalzire.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Aranjamente si amenajari interioare.

Inchirieri utilaje pentru constructii. Lucrari excavatii si demolari. Certificata ISO 9001/2001. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri. Aranjamente si amenajari interioare.

Proiectare, executie, intretinere spatii verzi. Arhitectura peisagistica. Amenajari si decoratiuni exterioare. Cresterea florilor. Cercetare. Plante design interior si de gradina. Import de plante si flori ornamentale. Pepiniera silvica. Comert pepiniere.Decoratiuni gradini.Aranjamente florare si decoratiuni.

Jaluzele din aluminiu. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie clasica din lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Binale si sarpante.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; SR EN ISO 14001:2005. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Igienizari; curatenie dupa constructor. Arhitectura peisagistica. Amenajari si decoratiuni exterioare.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu. Confectii si profile din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii si echipamente. Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului.

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Aranjamente si amenajari interioare.

Proiectare, realizare, intretinere spatii verzi. Arhitectura peisagistica. Decoratiuni pt. gradini. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Cresterea florilor.

Mobila producator: bucatarii, dormitoare, camere de zi, camere tineret, birouri. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Certificata ISO 9001:2000. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Comercializare de mobila.

Tamplarie din aluminiu. Producator de jaluzele si rulouri.

Tamplarie din PVC si lemn. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web