Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Constructii civile si industriale. Intermediere comerciala de produse diverse. Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente termice pt incalzire.

Jaluzele verticale/ orizontale, rulouri exterioare/ interioare, tamplarie PVC/aluminiu, toate la preturi de producator.

 

Executam lucrari din fier forjat, inox, confectii metalice, porti, garduri, balustrade de balcon, balustrade de scara din fier forjat, inox, sau confectii metalice.

www.artprodesign.ro

Inox, confectii metalice. Productie si montaj scari, balustrade, mobilier si accesorii inox.

www.cortesinox.ro

Constructii civile; amenajari interioare / exterioare; design interior / exterior; instalatii electrice / sanitare; alpinism utilitar.

www.cyltoon.ro

Jaluzelele Daniel's. La noi veti gasi cele mai frumoase si ieftine jaluzele verticale si rolete interior cu o paleta coloristica foarte larga si o multitudine de texturi. Nu ezitati sa ne contactati!

www.danielscompaNY.RO

Hidroizolatii terase si piscine, termoizolatii terase circulabile, fatade, interior, glafuri, montaj piatra naturala (marmura, granit, travertin, calcar, ardezie etc.), constructii case la cheie.

Tamplarie din PVC si lemn. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Arhitectura peisagistica. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Arhitectura peisagistica.

Amenajari interioare-exterioare: gresie, faianta, zugraveli, zidarie, tencuieli, parchet laminat, glet, izolatii.

www.iceconstruct.ro

Realizare piscine. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare.

www.ingo-piscine.ro

Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Constructie civila. Comercializare de faianta si gresie.

Arhitectura peisagistica.

Aranjamente si amenajari interioare.

Consultanta si executie amenajari interioare: hoteluri, firme, apartamente sau vile. Mobilier de lux in serie si la comanda, din lemn masiv, MDF, PAL. Alegerea vopselurilor pentru zugraveli, interior.

www.aplusdesign.ro

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Jaluzele. Montaj jaluzele.

www.vertiroll.ro


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Tamplarie AL si PVC cu profile Balkan (Grecia) si Wymar (Belgia) tricamerale si pentacamerale.

Sisteme de protectie impotriva soarelui.

Reprezentat Titan Mar Marmosim pe judetele Ialomita si Calarasi. Spalatorie auto ecologica. Magazin lubrefianti si statie schimb ulei. Bar.

Executam lucrari complete de izolatii (termoizolatii, fonoizolatii, hidroizolatii, lucrari de ignifugare). Suntem specializati in realizarea lucrarilor de izolatii cu spuma poliuretanica.

Executam manual, dupa metoda traditionala romana, mozaic din marmura. Dispunem de sute de modele care va pot pune in valoare interiorul si exteriorul casei dumneavoastra.

Elemente si subansamble din fier forjat. Garduri. Porti. Balustrade. Grilaje. Mobilier. Decoratiuni interioare. Consultanta design interioare si exterioare.

Activitati de constructii si decoratiuni interioare.

Amenajari interioare, amenajari exterioare, finisaje interioare, finisaje exterioare, desing interior.

Executa: termoizolatii; hidroizolatii; renovari; anexari de noi structuri; modificari case la rosu; comenzi la cheie; amenajari interioare; amenajari exterioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Jaluzele din aluminiu. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Producator de jaluzele si rulouri.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; SR EN ISO 14001:2005. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Igienizari; curatenie dupa constructor. Arhitectura peisagistica. Amenajari si decoratiuni exterioare.

Tamplarie din aluminiu. Confectii si profile din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Cercetare si cresterea plantelor. Cresterea florilor. Cercetare. Arhitectura peisagistica. Producator de legume pt. alimentatie. Sere pt. horticultura.

Certificata ISO 9001; ISO 14001. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Arhitectura peisagistica. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Aranjamente si amenajari interioare.

Mobilier de dimensiuni reduse. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii la cheie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

Executie si proiectare constructii civile si industriale, amenajari si instalatii la cheie. Certificata SR EN ISO 9001:2000; SR EN ISO 14001:2005; OHSAS 18001:2007. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Pardoseli pt. constructii industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor. Aranjamente si amenajari interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Acoperiri sindrila si bituminoase.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de jaluzele si rulouri. Montaj jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Producator tamplarie AL si PVC: linie automata de fabricat usi si ferestre PVC; linie automata de incarcat si taiat geamuri. Modul de incarcat geamuri. Cuptor de bombat geamuri. Certificata SR EN ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Armaturi sanitare pt. constructii. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Producator de pietre pentru pavat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web