Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Tulcea, in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Proiectare arhitectura, avize.

Scari de interior si exterior, activitati de inginerie, management de proiecte de inginerie, confectii metalice mici, retele de calculatoare, cablare structurata, design pagini web, hosting.

 

Firma de management si consultanta in obtinerea fondurilor nerambursabile, in orice domeniu. Intocmim studii de fezabilitate si de impact, prefezabilitate si oportunitate / rentabilitate investitie.

Ofera servicii complete de design interior, proiectare 3D, amenajari interioare, concept de mobilier, consultanta, asistenta si management de proiect, decoratiuni acvarii marine, tapet.

Ofera servicii de proiectare in constructii civile si industriale, instalatii, rezistenta, proiecte de case, hale industriale, silozuri, anexe etc. Oferim consultanta.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila.

Proiectare de constructii pt. locuit.

Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Hosting/gazduire pagini de internet. Portal informational pe internet. Grafica si design manual pt. agenti economici.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Aranjamente si amenajari interioare. Design.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

Tubulatura navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Servicii de proiectare pt. constructii. Evaluari si expertize.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

Servicii de proiectare arhitectonica. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructie civila. Servicii de proiectare arhitectonica.

Clasificare nave. Certificare produse si sisteme de calitate (ISO 9001; ISO 14001; SA 8000; OHSAS 18001; HACCP/ISO 22000; ISO 27001). Inspectii in constructii. Verificari proiecte MLPAT. Comert exterior. Sisteme de calitate produse. Registrul naval.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Grafica si design manual pt. agenti economici.

Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare arhitectonica. Proiectare poduri. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Geodezie si studii ale solului.

Fondat 1991. Design, arhitectura, grafica, rezistenta, instalatii. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Manager Proiect - Proiecte cu finantare europeana: FSE, FEDR, FEADR. Consultanta pentru intocmire si implementare proiecte cu finantare europeana. Management de Proiect. Implementare si consultanta pt. programe de accesare fonduri. Consultanta pentru realizarea si derularea proiectelor cu finantare comunitara. Consultanta pt. management. Cursuri de management. Sisteme de management.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Proiectare de constructii pt. locuit. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii in constructie. Servicii de restaurare de monumente istorice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din aluminiu.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Constructii si arhitectura.

Evaluari si expertize. Proiectare de constructii pt. locuit. Consultanta.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii-control de calitate. Constructie de drumuri si poduri.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructie civila. Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Servicii in constructie. Evaluari si expertize. Consultanta pt. investitii si amortizare.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie civila. Servicii in constructie.

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Servicii in constructie.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Furnizare de materiale de constructii.

Birou de arhitectura: proiectare si consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de consultanta in constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web