Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

 

Manager Proiect - Proiecte cu finantare europeana: FSE, FEDR, FEADR. Consultanta pentru intocmire si implementare proiecte cu finantare europeana. Management de Proiect. Implementare si consultanta pt. programe de accesare fonduri. Consultanta pentru realizarea si derularea proiectelor cu finantare comunitara. Consultanta pt. management. Cursuri de management. Sisteme de management.

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de consultanta.

Scari de interior si exterior, activitati de inginerie, management de proiecte de inginerie, confectii metalice mici, retele de calculatoare, cablare structurata, design pagini web, hosting.

www.stuff-cons.8k.ro

Certificari ISO 9001; 14001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC.

www.tracon.ro

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Proiectare poduri. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Certificare SR EN ISO 9001:2001. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii la cheie. Constructii agricole; sere; depozite. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Cupole si acoperiri.

www.vilcon.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Ofera servicii de proiectare in constructii civile si industriale, instalatii, rezistenta, proiecte de case, hale industriale, silozuri, anexe etc. Oferim consultanta.

Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Hosting/gazduire pagini de internet. Portal informational pe internet. Grafica si design manual pt. agenti economici.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Aranjamente si amenajari interioare. Design.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii.

Tubulatura navala. Constructii si reparatii nave. Reparatii nave.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

Clasificare nave. Certificare produse si sisteme de calitate (ISO 9001; ISO 14001; SA 8000; OHSAS 18001; HACCP/ISO 22000; ISO 27001). Inspectii in constructii. Verificari proiecte MLPAT. Comert exterior. Sisteme de calitate produse. Registrul naval.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Grafica si design manual pt. agenti economici.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare arhitectonica. Proiectare poduri. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Geodezie si studii ale solului.

Fondat 1991. Design, arhitectura, grafica, rezistenta, instalatii. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Proiectare de constructii pt. locuit. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Grafica si design manual pt. agenti economici.

Grafica si design manual pt. agenti economici.

Birou de arhitectura: proiectare si consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de consultanta in constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii: proiectare, consultanta, arhitectura. Certificata ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit. Masuratori ale (sub)solului.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii in constructie. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii in constructie. Mecanizare pt. constructii. Instalatii in constructii. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Utilaj pt. transport si ridicat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web