Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Tulcea activeaza in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin.

Podgoria Sarica Niculitel. Complex vitivinicol Macin. Productie de vin. Furnizor de bauturi alcoolice. Comert cu en-detail cu bauturi alcoolice. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Depozit pt. comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Distribuitor exclusiv de bauturi.

www.alcovin.ro

Pomicultura. Cresterea pomilor. Cercetare si productie pomicola.

 

Productie de vin.

Cresterea vitei de vie.

Productie de vin. Comercializare en-gros de bauturi racoritoare. Cresterea vitei de vie.

Cresterea vitei de vie.

Productie de vin.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin din judetele invecinate ( Constanta, Braila, Galati ).

Ofera toata gama de seminte de legume, flori, plante furajere si cereale, la cele mai avantajoase preturi. Vinde ingrasaminte si pesticide.

Import si comercializare seminte legume, echipamente sere si solarii, instalatie irigare prin picurare, motosape, atomizoare, ingrasaminte, consultanta agricola, analize de sol.

Vanzare de flori naturale, buchete, flori de gradina si apartament. Aranjamente din flori naturale pt. ocazii deosebite, nuntii si botezuri. Amenajari si intretineri de gradini mici.

Producator agrigol de legume, preturi avantajoase, oferim transport in orice zona. Ceapa, morcov, cartof, patrunjel, ardei, vinete.

Producem rasaduri/butasi de flori si legume din seminte hibride (muscate curgatoare, petunii s.a.). Amenajam complet gradini (gazonari, plantari arbori, trandafiri, gard viu), tratamente fitosanitare.

Producator de legume pt. alimentatie. Productie de cereale.

Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie. Import si export de legume. Comercializare produse legumicole. Furnizare de fructe din Romania. Importator de fructe. Comercializare de legume si fructe.

Producator de legume pt. alimentatie. Productie de cereale.

Sere pt. horticultura. Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Cresterea vitei de vie. Productie de vin.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie. Cultivarea de plante tehnice.

Cercetare si cresterea plantelor. Cresterea florilor. Cercetare. Arhitectura peisagistica. Producator de legume pt. alimentatie. Sere pt. horticultura.

Producator si importator direct: arburi si arbusti ornamentali; flori anuale si perene; plante de apartament; pomi fructiferi; rasaduri legume; mobilier gradina; amenajari gradini; instalatii de irigat; pietre pavaj. Cresterea florilor. Cercetare. Plante.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Import de plante si flori ornamentale. Flori si plante artificiale - comercializare. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comercializare de cadouri si suvenire.

Productie de vin.

Productie de vin. Comercializare de legume si fructe. Productie industriala de bauturi alcoolice.

Cercetare si cresterea plantelor. Furnizare de fructe din Romania. Comert cu fructe. Productie de conserve/compoturi din fructe.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert en-gros. Producator de legume pt. alimentatie.

Importator si producator flori. Cresterea florilor. Cercetare. Plante design interior si de gradina. Import de plante si flori ornamentale. Rasaduri pt. cultivatorii de flori. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Decoratiuni si aranjamente.

Cultivarea de plante tehnice. Productie de vin.

Import de plante si flori ornamentale.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Prestari de servicii. Sere pt. horticultura. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Productie de vin. Cresterea vitei de vie. Prestari de servicii in agricultura. Comert en-gros cu bauturi alcoolice. Depozit. Comert cu en-detail cu bauturi alcoolice. Producator de bauturi alcoolice. Depozit pt. comercializare en-gros de bauturi racoritoare.

Cresterea vitei de vie. Productie de vin. Cercetare si productie in viticultura. Cercetare si cresterea plantelor.

Certificata Eurepgap. Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie. Sere pt. horticultura. Comercializare produse legumicole. Servicii si productie agricola. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Producator de cartofi. Furnizare de fructe din Romania.

Servicii si productie agricola. Producator de legume pt. alimentatie. Cresterea animalelor. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Furnizare de fructe din Romania. Cultivarea de plante tehnice.

Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Rasaduri pt. cultivatorii de flori. Control de calitate al materialului saditor.

Productie de cereale. Legume si sere. Cultivarea de plante tehnice.

Producator de legume pt. alimentatie.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Producator de legume pt. alimentatie. Prestari de servicii in agricultura.

Productie de cereale. Legume si sere.

Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie. Comercializare produse legumicole. Import si export de legume. Furnizare de fructe din Romania. Comert cu fructe.

Cercetare si productie pomicola. Productie de conserve/compoturi din fructe. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Cercetare si productie in viticultura. Export de produse diverse. Productie de vin.

Cresterea vitei de vie. Hotel.

Prestari de servicii in agricultura. Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie. Furnizare de fructe din Romania.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Productie de vin. Productie otet alimentar.

Productie de vin.

Cresterea vitei de vie. Productie de vin. Distribuitor exclusiv de bauturi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web