Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin.

Producator de legume pt. alimentatie. Productie de cereale.

Sere pt. horticultura. Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie.

 

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie. Cultivarea de plante tehnice.

Cercetare si cresterea plantelor. Cresterea florilor. Cercetare. Arhitectura peisagistica. Producator de legume pt. alimentatie. Sere pt. horticultura.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Import de plante si flori ornamentale. Flori si plante artificiale - comercializare. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comercializare de cadouri si suvenire.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Certificata Eurepgap. Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie. Sere pt. horticultura. Comercializare produse legumicole. Servicii si productie agricola. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Producator de cartofi. Furnizare de fructe din Romania.

Societatea are ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea arborilor si arbustilor ornamentali si forestieri, pregatirea terenului pt impaduriri, peisagistica, amenajari.

periland.ro

Prestari de servicii in agricultura. Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie. Furnizare de fructe din Romania.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Agricultura, sectiunea Horticultura & Flori & Legume & Sere & Vin din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Produc legume ecologice, ferma ovine (caprine, lapte, branza, miei, lana, carne) si comercializez. Extindere ferma apicola.

Ofera toata gama de seminte de legume, flori, plante furajere si cereale, la cele mai avantajoase preturi. Vinde ingrasaminte si pesticide.

Activitate de cercetare-dezvoltare in legumicultura; producere, multiplicare si comercializare de seminte, material saditor si alte produse specifice legumiculturii (legume consum si industrializare).

Import si comercializare seminte legume, echipamente sere si solarii, instalatie irigare prin picurare, motosape, atomizoare, ingrasaminte, consultanta agricola, analize de sol.

Comercializarea semintelor profesionale de legume Nickerson Zwaan, consultanta, echipamente de irigatii prin picurare, semanatori manuale, tensiometre, consultanta agricola.

Producator agrigol de legume, preturi avantajoase, oferim transport in orice zona. Ceapa, morcov, cartof, patrunjel, ardei, vinete.

Producem rasaduri/butasi de flori si legume din seminte hibride (muscate curgatoare, petunii s.a.). Amenajam complet gradini (gazonari, plantari arbori, trandafiri, gard viu), tratamente fitosanitare.

Productie agricultura.

Producator de legume pt. alimentatie. Productie de cereale.

Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie. Import si export de legume. Comercializare produse legumicole. Furnizare de fructe din Romania. Importator de fructe. Comercializare de legume si fructe.

Comercializare produse legumicole.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie. Morarit si panificatie.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Productie de cereale. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Cresterea vitei de vie. Productie de vin.

Producator si importator direct: arburi si arbusti ornamentali; flori anuale si perene; plante de apartament; pomi fructiferi; rasaduri legume; mobilier gradina; amenajari gradini; instalatii de irigat; pietre pavaj. Cresterea florilor. Cercetare. Plante.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert en-gros. Producator de legume pt. alimentatie.

Importator si producator flori. Cresterea florilor. Cercetare. Plante design interior si de gradina. Import de plante si flori ornamentale. Rasaduri pt. cultivatorii de flori. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Decoratiuni si aranjamente.

Cultivarea de plante tehnice. Productie de vin.

Pepiniera silvica. Comercializare de puiet arboricol.

Servicii si productie agricola. Producator de legume pt. alimentatie. Cresterea animalelor. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Furnizare de fructe din Romania. Cultivarea de plante tehnice.

Legume si sere. Cresterea animalelor.

Productie de cereale. Legume si sere. Cultivarea de plante tehnice.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Producator de legume pt. alimentatie. Prestari de servicii in agricultura.

Legume si sere. Producator de legume pt. alimentatie. Comercializare produse legumicole. Import si export de legume. Furnizare de fructe din Romania. Comert cu fructe.

Cercetare si dezvoltare in domeniul agricol. Legume si sere.

Cercetare si productie pomicola. Pomicultura. Cresterea pomilor.

Productie de vin. Cresterea vitei de vie.

Plante design interior si de gradina. Producator de pietre pt. pavaj. Servicii de administrare si ingrijire parcuri publice.

Productie de vin. Productie otet alimentar.

Productie de vin. Productie industriala de bauturi alcoolice.

Productie de vin.

Cresterea vitei de vie. Productie de vin. Distribuitor exclusiv de bauturi.

Productie de vin. Cresterea vitei de vie. Crama. Vinoteca.

Productie de vin. Cresterea vitei de vie.

Productie de vin. Productie otet alimentar.

Comercializeaza seminte de legume, seminte de tomate, seminte de ardei, ingrasaminte chimice, stimulatori de crestere, pesticide, insecticide, fungicide, erbicide, irigare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web