Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Sudura & Vopsire & Lipire & Etansare.

Proiectare, executie si comercializare: sisteme de vopsire cu pulbere in camp electrostatic; sisteme de pregatire a suprafetelor; cuptoare de polimerizare; sisteme de transport; vopsitorie.

www.timelectrocolor.ro

Echipamente pt. sudura si automatizari. Sudura traditionala si oxiacetilenica.

www.cmmetal.ro

 

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Instalatii de incalzire electrice.

Garnituri de etansare din cauciuc.

Echipamente pt. sudura si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Echipamente pt. sudura si automatizari. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.docamuenchen.de

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de electroeroziune. Tablouri si panouri electrice. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele.

www.eee.ro

Echipamente de vopsire. Produse chimice de uz industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Sisteme de vopsit industriale. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic. Instalatii de sablare.

www.lackro.ro

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Inginerie; proiectare. Echipamente de vopsire. Sisteme de vopsit industriale. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Produse chimice anticorosive.

Executie echipamente ADR. Executie dotari ADR. Confectii metalice.

www.adr-equipments.ro

Utilaje si instalatii de sudura, echipamente de vopsire airless, airmix, electrostatic, cu vopsele lichide sau pulberi, roboti pentru sudare mig/mag, wig, plasma, masini de taiere oxigaz. Consultanta.

www.robcon.ro/

Reprezentant pt. Romania a firmei Motoman Yaskawa - producator de celule si roboti industriali, distribuitor Fronius - echipamente de sudare cu arc electric, Hypertherm - debitare plasma, ACS.

www.sam-robotics.ro

Produce si distribuie echipamente pentru sudura si masini pentru taiere termica, cu plasma sau oxigaz, proiecteaza si executa instalatii pentru sudare mecanizata si automatizata specializate.

www.sudexpert.ro

Echipamente pt. sudura si automatizari. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Reparatii pt. echipamente de sudura. Sudura pt. acoperiri metalice si hale. Servicii de reparatii diverse prin sudare.

www.tes-welding.ro

Tehnica de sudare si taiere termica. Echipamente, materiale, accesorii, instruire.


Recomandari: 5 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Sudura & Vopsire & Lipire & Etansare din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Producator confectii metalice - betoniere 6 tipuri (115l-550l); roabe, carucioare, piese schimb, capace de canalizare din structura metalica cu beton armat (omologate OSIM), vopsitorie electrostatica.

Echipament de taiere si sudura cu plasma. Debitare (taiere) cu plasma si oxiacetilena pt. confectii metalice.

Producator de cuie si suruburi. Masini si accesorii pt. sudura.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Productie de echipamente de protectie. Comercializare de echipamente de protectie. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de serigrafie si tampografie. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Dispozitive de ridicat/carat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web