Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Utilaje, sectiunea Sudura & Vopsire & Lipire & Etansare.

Producator confectii metalice - betoniere 6 tipuri (115l-550l); roabe, carucioare, piese schimb, capace de canalizare din structura metalica cu beton armat (omologate OSIM), vopsitorie electrostatica.

www.sircom.ro

Echipament de taiere si sudura cu plasma. Debitare (taiere) cu plasma si oxiacetilena pt. confectii metalice.

www.btcsrl.com

 

Producator de cuie si suruburi. Masini si accesorii pt. sudura.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

www.groupcrisan.ro

Productie de echipamente de protectie. Comercializare de echipamente de protectie. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de serigrafie si tampografie. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Dispozitive de ridicat/carat.

www.manprotection.ro


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Utilaje, sectiunea Sudura & Vopsire & Lipire & Etansare din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Proiectare, executie si comercializare: sisteme de vopsire cu pulbere in camp electrostatic; sisteme de pregatire a suprafetelor; cuptoare de polimerizare; sisteme de transport; vopsitorie.

Utilaje si instalatii de sudura, echipamente de vopsire airless, airmix, electrostatic, cu vopsele lichide sau pulberi, roboti pentru sudare mig/mag, wig, plasma, masini de taiere oxigaz. Consultanta.

Comercializeaza toata gama de produse Parweld (Anglia) din care amintim: pistoleti de sudare MIG-MAG si TIG; pistoleti de taiere cu plasma; duze, electrozi, difuzoare.

Oferim solutii complete pentru sudarea si taierea tuturor materialelor metalice: echipamente pentru sudare cu arc electric; echipamente pentru taiere cu plasma; piese de schimb si consumabile.

Firma nostra comercializeaza sarma de sudare, electrozi, echipamente, aparate de sudare si consumabile si executa garduri, porti, balustrade din inox si fier forjat, precum si tunning inox.

Executie echipamente ADR. Executie dotari ADR. Confectii metalice.

Tehnica de sudare si taiere termica. Echipamente, materiale, accesorii, instruire.

Produce si distribuie echipamente pentru sudura si masini pentru taiere termica, cu plasma sau oxigaz, proiecteaza si executa instalatii pentru sudare mecanizata si automatizata specializate.

Reprezentant pt. Romania a firmei Motoman Yaskawa - producator de celule si roboti industriali, distribuitor Fronius - echipamente de sudare cu arc electric, Hypertherm - debitare plasma, ACS.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Confectii, profile si armaturi metalice. Furnizor de balustrade de protectie.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Compresoare de aer. Echipamente de vopsire. Instalatii de sablare.

Echipamente pt. sudura si automatizari. Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Instalatii de incalzire electrice.

Scule electrice. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Masini si accesorii pt. sudura. Scule de mana profesionale.

Garnituri de etansare din cauciuc.

Echipamente pt. sudura si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Automatizari. Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Echipamente pt. sudura si automatizari. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de electroeroziune. Tablouri si panouri electrice. Furnizor pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele.

Etansari.

Rulmenti cu aplicatii diverse. Etansari. Garnituri de etansare din cauciuc. Simeringuri pt. instalatia de ulei. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Garnituri si accesorii pneumatice. Cilindri pneumatici. Piese de schimb pt. utilaje agricole.

Echipamente de vopsire. Produse chimice de uz industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Sisteme de vopsit industriale. Masini si echipamente pt. vopsire, vopsire in camp electrostatic. Instalatii de sablare.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Inginerie; proiectare. Echipamente de vopsire. Sisteme de vopsit industriale. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Produse chimice anticorosive.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Echipament de taiere si sudura cu plasma. Masini si accesorii pt. sudura.

Echipamente pt. sudura si automatizari. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Reparatii pt. echipamente de sudura. Sudura pt. acoperiri metalice si hale. Servicii de reparatii diverse prin sudare.

Echipamente pt. sudura si automatizari.

Furnizor pompe. Etansare si servicii de etansare mecanica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web