Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

www.ema-design.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Usi si porti pt. garaje. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.adridavia.ro

 

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie de hale industriale pentru productie se depozitare.

www.alubel.ro

Firma este activa in domeniul confectiilor metalice (porti, garduri, panouri, scari interioare si exterioare, balustrade si orice produse la cererea clientului) si al automatizarilor cailor de acces.

artmet-tech.ro

Producem: plasa sudata, tesaturi metalice, table perforate, cabluri auto, masini agricole, utilaje avicole, elemente de logistica industriala. Executam prelucrari metalice, vopsire, zincare, sudura.

www.tehnomet.ro

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.bergbanat.ro

Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale. Automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii socio-culturale. Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de apa si canalizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.dinuinstal.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.electrigrup.com

Confectii, profile si armaturi metalice. Tabla si produse laminate. Impletituri metalice - productie. Administrare si gestionare pagina web.

www.gantois.ro

Confectii metalice, fier forjat, montaje automatizari.

www.indrimet.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Rafturi metalice. Mobilier pe structura metalica.

Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Piese turnate si forjate. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.lugomet.ro

Mobilier industrial. Mobilier din metal pt. pastrare/arhivare documente. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.mettim.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii si confectii metalice de gabarit. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Reparatii de autovehicule. Service. Reparatii de utilaj pt. constructii. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Productie de utilaje pt. tratamente de galvanizare. Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii industriale. Servicii de reconditionare de autovehicule. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

www.neferprod.com

Confectii, profile si armaturi metalice.

www.tsr.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Distribuitor de europrofile - profile laminate usoare - tip HEA, HEB, IPE, HEM, UNP conf DIN 1025, tevi patrate si dreptunghiulare din import UE. Calitate material S235JRG2 si S355J2G3.

www.profiltim.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Mecanica fina.

www.raol.ro

Specializat in constructii metalice la comanda, containere metalice, masini pentru intretinerea si reparatia caii ferate, lacatuserie, turnatorie, ambutisare, sudura.

www.sircuc.ro

Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale. Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente.

Confectii, profile si armaturi metalice.

www.topsteel.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Tuning auto si ornamente. Praguri, masti.

www.westsoft.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Confectii metalice-hale industriale, turnuri telefonie mobila, radio si TV, porti metalice, tamplarie metalica, orice constructii metalice la cerere si proiect, rezervoare metalice, rampe metalice.

Executam produse din fier forjat (porti, garduri, balustrade, mobilier); confectii metalice proiectare si executie, scari metalice interioare sau exterioare, balustrade spirale sau drepte, diverse.

Producem si montam instalatii exhaustare, confectii metalice, instalatii de climatizare pentru hale industriale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Confectii metalice, inox, aluminiu. Decoratiuni pentru casa si gradina din fier forjat si inox. Vopsitorie in camp electrostatic.

Sisteme de porti, garduri, balustrade si pergole din aluminiu. Un design de la traditional la clasic si pana la modern ne ofera posibilitatea executarii unei mari varietati de modele.

Executie confectii inox (balustrade, copertine) tamplarie PVC Gealan, reclame (casete luminoase, panouri).

Producator confectii metalice - betoniere 6 tipuri (115l-550l); roabe, carucioare, piese schimb, capace de canalizare din structura metalica cu beton armat (omologate OSIM), vopsitorie electrostatica.

Comercializeaza rafturi metalice pentru depozite, magazii, arhive; mobilier metalic pentru birouri.

Confectii metalice si lemn. Fier forjat. Tamplarie PVC.

Service auto general. Toate marcile de masini. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. sapat, transport.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Utilaj pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie din metale neferoase.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Servicii de recuperare hartie uzata. Oxigen imbuteliat. Confectii, profile si armaturi metalice. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Liceu/colegiu.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Utilaje pt. constructii.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Statie de carburant pt. autovehicule. Comert en-gros si en-detail. Instalatii in constructii. Servicii in constructie.

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web