Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. sapat, transport.

Utilaj pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie din metale neferoase.

 

Comercializeaza rafturi metalice pentru depozite, magazii, arhive; mobilier metalic pentru birouri.

www.camila.com

Servicii de recuperare hartie uzata. Oxigen imbuteliat. Confectii, profile si armaturi metalice. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.castecoinvest.ro

Liceu/colegiu.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Utilaje pt. constructii.

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Comert cu materiale de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Confectii, profile si armaturi metalice. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.recomsid.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de transport feroviar.

www.revasimeria.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.somar.ro

Executie confectii inox (balustrade, copertine) tamplarie PVC Gealan, reclame (casete luminoase, panouri).

ultra-center.home.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii metalice, inox, aluminiu. Decoratiuni pentru casa si gradina din fier forjat si inox. Vopsitorie in camp electrostatic.

www.vanemmerik.ro

Rafturi metalice. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine.

www.autocentrum.ro


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Distribuitor de europrofile - profile laminate usoare - tip HEA, HEB, IPE, HEM, UNP conf DIN 1025, tevi patrate si dreptunghiulare din import UE. Calitate material S235JRG2 si S355J2G3.

Societate specializata in productia elementelor strunjite din lemn pentru mobilier si alte decoratiuni interioare.

Sediul in strada Tribun Tudoran 62, Aiud. Domeniu de activitate forjare. Sunt prezentate o gama larga de modele din fier forjat: garduri, porti. Detalii pe pagina web.

Producem: plasa sudata, tesaturi metalice, table perforate, cabluri auto, masini agricole, utilaje avicole, elemente de logistica industriala. Executam prelucrari metalice, vopsire, zincare, sudura.

Specializat in constructii metalice la comanda, containere metalice, masini pentru intretinerea si reparatia caii ferate, lacatuserie, turnatorie, ambutisare, sudura.

Executam produse din fier forjat (porti, garduri, balustrade, mobilier); confectii metalice proiectare si executie, scari metalice interioare sau exterioare, balustrade spirale sau drepte, diverse.

Producem si montam instalatii exhaustare, confectii metalice, instalatii de climatizare pentru hale industriale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Firma este activa in domeniul confectiilor metalice (porti, garduri, panouri, scari interioare si exterioare, balustrade si orice produse la cererea clientului) si al automatizarilor cailor de acces.

Sisteme de porti, garduri, balustrade si pergole din aluminiu. Un design de la traditional la clasic si pana la modern ne ofera posibilitatea executarii unei mari varietati de modele.

Confectii metalice, fier forjat, montaje automatizari.

Producator: garduri, porti, balustrade, balcoane din fier forjat. Executam confectii metalice usoare. Distribuim elemente din fier forjat la cele mai mici preturi de pe piata.

Produce si comercializeaza scari interioare si mobilier personalizat la cele mai inalte standarde de calitate.

Producator confectii metalice - betoniere 6 tipuri (115l-550l); roabe, carucioare, piese schimb, capace de canalizare din structura metalica cu beton armat (omologate OSIM), vopsitorie electrostatica.

Confectii, profile si armaturi metalice. Usi si porti pt. garaje. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Stingatoare.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie de hale industriale pentru productie se depozitare.

Utilaje pt. constructii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii electrice si retele. Comert en-gros si en-detail.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Indicatoare si automatizari pt. panouri de comanda industriale. Automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii socio-culturale. Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de apa si canalizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Confectii, profile si armaturi metalice.

Productie a articolelor din sticla. Turnatorie din metale neferoase. Piese turnate din aliaje neferoase. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de produse metalurgice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Tabla si produse laminate. Impletituri metalice - productie. Administrare si gestionare pagina web.

Utilaj pt. industria miniera. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii si confectii metalice de gabarit. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Imprimerie.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Confectii, profile si armaturi metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web