Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Retele de calculatoare. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

www.protexpert.ro

Service calculatoare, vanzare si reparare calculatoare, consultanta IT in Timisoara si zona de vest. Proiectare si executie retele de calculatoare. Instalatii electrice civile si industriale.

www.centum.ro

 

Calculatoare. Software. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

www.esoftware.ro

Retele de calculatoare. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online.

www.drc.ro

Intretinere tehnica de calcul, vanzari calculatoare, web design & hosting, software, retele, grafica publicitara.

www.rheal.ro

Internet service provider, proiectare retele, service.

www.media-link.ro

Inginer fizician, realizez constructii de retele interne. Telecommunications Engineer.

Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de internet. Servicii de transmisii de date radio. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Sisteme de alarma, paza si securitate. Tehnica de calcul. Servicii si retele de telecomunicatii.

www.rcteam.ro

Calculatoare. Achizitie de date pt. automatizari. Software. Tehnica de calcul. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Proiectare asistata de calculator.

Servicii profesionale si consultanta de care are nevoie afacerea dumneavoastra, in domenii precum IT, design, industrie, merchandising, drept, studiul calitatii si altele.

www.schink.ro

Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Calculatoare. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date.


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Comercializare si service tehnica de calcul, computere, notebook-uri, imprimante, copiatoare, software, retele, consultanta IT&C - Partener autorizat exclusiv Toshiba pentru jud. Hunedoara/Sibiu.

Servicii de mentenanta in domeniul IT&C. Activitati de import-export sisteme de navigatie GPS, calculatoare, componente, copiatoare, imprimante, periferice. Vanzare en-gross, en-detail si on-line.

Firma specializata pe solutii de telecomunicatii. Instalare si configurare server de MAIL/VPN/WEB/DNS etc. Realizare design retea, realizare instalare retele telecom. Hosting si servicii IT integrate.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Accesorii pt. calculatoare. Imprimante. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Comert cu calculatoare.

Birotica. Calculatoare. Tehnica de calcul.

Telecomunicatii mobile. Tehnica de calcul. Servicii de telefonie nationala. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Tehnica de calcul. Birotica.

Masini de numarat bani. Tehnica de calcul.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare. Retele de calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

Tehnica de calcul.

Tehnica de calcul.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web