Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele.

Firma specializata pe solutii de telecomunicatii. Instalare si configurare server de MAIL/VPN/WEB/DNS etc. Realizare design retea, realizare instalare retele telecom. Hosting si servicii IT integrate.

www.activnet.info

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Accesorii pt. calculatoare. Imprimante. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Comert cu calculatoare.

 

Birotica. Calculatoare. Tehnica de calcul.

www.electronicshop.ro

Masini de numarat bani. Tehnica de calcul.

www.leximis.ro


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Internet service provider, proiectare retele, service.

Comercializare si service tehnica de calcul, computere, notebook-uri, imprimante, copiatoare, software, retele, consultanta IT&C - Partener autorizat exclusiv Toshiba pentru jud. Hunedoara/Sibiu.

Comercializare tehnica de calcul, imprimante, consumabile, service imprimante, incarcari cartuse laser si cerneala, reconditionari cartuse pentru imprimante, instalari sisteme de supraveghere, retele.

Consultanta echip. calcul/retele telefonie/case de marcat/sisteme de supraveghere.

Servicii internet si retele.

Intretinere tehnica de calcul, vanzari calculatoare, web design & hosting, software, retele, grafica publicitara.

Servicii profesionale si consultanta de care are nevoie afacerea dumneavoastra, in domenii precum IT, design, industrie, merchandising, drept, studiul calitatii si altele.

Servicii de consultanta, design, instalare, intretinere hardware - software- retele; analiza si realizare programe informatice; realizare pagini web de prezentare a firmelor; vanzare produse IT.

Oferim consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, distribuirea si instalarea retelelor de calculatoare, distributia de sisteme de management si monitorizare flota auto prin GPS/GPRS.

Proiecteaza, instaleaza si intretine infrastructuri de transfer de date si voce. Punem la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente profesionale audio/vizuale.

Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul.

Inginer fizician, realizez constructii de retele interne. Telecommunications Engineer.

Distribuitor in Romania a produselor Lexma. Comercializam tehnica de calcul a urmatorilor producatori: Asus, Acer, Dell, Lenovo, LG, Lexma, Nec, Toshiba, Sony, Fujitsu Siemens, Horizon, Canon, HP.

Service calculatoare, vanzare si reparare calculatoare, consultanta IT in Timisoara si zona de vest. Proiectare si executie retele de calculatoare. Instalatii electrice civile si industriale.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Retele de calculatoare. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

Calculatoare. Software. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

Retele de calculatoare. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online.

Calculatoare. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Tehnica de calcul. Birotica.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare. Retele de calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de internet. Servicii de transmisii de date radio. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Sisteme de alarma, paza si securitate. Tehnica de calcul. Servicii si retele de telecomunicatii.

Tehnica de calcul. Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Calculatoare. Achizitie de date pt. automatizari. Software. Tehnica de calcul. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Proiectare asistata de calculator.

Tehnica de calcul.

Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Calculatoare. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date.

Distribuitori de echipamente IT din gama Refurbished, Renew, noi si second, din anul 2002.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web