Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Teleorman activeaza in domeniul Invatamant, sectiunea Cursuri Calificare & Recalificare & Perfectionare.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Consultanta.

www.romfra.ro


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Invatamant, sectiunea Cursuri Calificare & Recalificare & Perfectionare din judetele invecinate ( Olt, Giurgiu, Arges ).

Cursuri de reconversie profesionala in diverse domenii: informatica, contabilitate, alimentatie publica, constructii, instalatii, mecanica, electricitate sudura, sau cursuri cu autorizare ISCIR.

Societate specializata in exclusivitate in activitatea de training in vanzari. Traineri instruiti in tari ca Irlanda si Elvetia.

 

Cursuri de calificare, recunoscute de Min. Muncii, in urmatoarele meserii:coafor, cosmetica, make-up, manichiura, pedichiura, stilist protezist unghii(acryl si gel), maseur, reflexoterapeut.

Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Organizatie non-guvernamentala. Transport rutier intern si international de calatori.

Cursuri si scoala de dans.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Cursuri de contabilitate si contabilitate pe calculator.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

Calculatoare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

Grup scolar. Transport rutier intern de marfa. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Comert cu calculatoare.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Cursuri de contabilitate si contabilitate pe calculator.

Cursuri pt. invatare limbi straine.

Servicii informatice. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Servicii de internet.

Cursuri de balet. Cursuri si scoala de dans. Scoala populara de arta.

Universitate particulara. Cursuri de management.

Societate cu profil consultanta juridica si servicii, cursuri formare profesionala si perfectionare autorizate CNFPA. Activam pe piata din Romania din anul 2008, anul infiintarii, timp in care am obtinut colaborari importante cu firme de prestigiu din tara. Societatea colaboreaza cu importanti parteneri, specialisti in toate domeniile sale de activitate, pentru a oferi servicii la standarde inalte si pentru a mentine eticheta profesionalismului prin care s-a facut remarcata.

Training-uri de vanzari - nivel incepatori si avansati. Cursuri personalizate de vanzari. Workshop-uri. Team building-uri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web