Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Invatamant, sectiunea Cursuri Calificare & Recalificare & Perfectionare.

Cursuri de reconversie profesionala in diverse domenii: informatica, contabilitate, alimentatie publica, constructii, instalatii, mecanica, electricitate sudura, sau cursuri cu autorizare ISCIR.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Cursuri de contabilitate si contabilitate pe calculator.

 

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

Calculatoare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

www.foxcomputers.ro

Servicii informatice. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Servicii de internet.

Cursuri de balet. Cursuri si scoala de dans. Scoala populara de arta.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Invatamant, sectiunea Cursuri Calificare & Recalificare & Perfectionare din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Centru de pregatire teritorial autorizat de Centrul National de Pregatire in Informatica CPI-SA Bucuresti.

Societate specializata in exclusivitate in activitatea de training in vanzari. Traineri instruiti in tari ca Irlanda si Elvetia.

Cursuri de calificare, recunoscute de Min. Muncii, in urmatoarele meserii:coafor, cosmetica, make-up, manichiura, pedichiura, stilist protezist unghii(acryl si gel), maseur, reflexoterapeut.

Cursuri de formare si pregatire profesionala pentru adulti si copii (limbi straine: EN/FR/DE/IT/ES si limbaje: medical, afaceri, tehnic, PC etc.), activitati artistice (chitara, canto), traduceri.

Oferim urmatoarele servicii: cursuri de calificare si perfectionare in 25 de domenii de activitate. Executam documentatii ca bilanturi de mediu, studii de impact, raport de amplasament.

Agentie de ocupare a fortei de munca. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Centru de informare si documentare pt. tineret.

Centru Cultural national in Romania. Reprezentanta culturala. Asociatie non-guvernamentala socio-culturala. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Cursuri pt. invatare limbi straine. Centru de promovare a valorilor culturale traditionale.

Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Organizatie non-guvernamentala. Transport rutier intern si international de calatori.

Cursuri si scoala de dans.

Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Cursuri pt. operatori PC. Club de internet. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Hosting/gazduire pagini de internet. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Hosting/gazduire pagini web.

Casa Corpului Didactic. Cursuri de aptitudini pt. elevi. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Consultanta.

Scoala de soferi. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

Grup scolar. Transport rutier intern de marfa. Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Telecomunicatii mobile. Echipamente de birou. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Servicii informatice.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Cursuri de contabilitate si contabilitate pe calculator.

Instrumente si articole pt. desen si pictura.

Cursuri pt. invatare limbi straine.

Cursuri de balet. Cursuri si scoala de dans. Cluburi si cursuri pt. elevi.

Scoala populara de arta. Cursuri de balet. Cursuri si scoala de dans.

Cusuri de secretariat.

Servicii de traducere. Consultanta. Interpret, translator. Cursuri pt. invatare limbi straine.

Universitate particulara. Cursuri de management.

Societate cu profil consultanta juridica si servicii, cursuri formare profesionala si perfectionare autorizate CNFPA. Activam pe piata din Romania din anul 2008, anul infiintarii, timp in care am obtinut colaborari importante cu firme de prestigiu din tara. Societatea colaboreaza cu importanti parteneri, specialisti in toate domeniile sale de activitate, pentru a oferi servicii la standarde inalte si pentru a mentine eticheta profesionalismului prin care s-a facut remarcata.

Training-uri de vanzari - nivel incepatori si avansati. Cursuri personalizate de vanzari. Workshop-uri. Team building-uri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web