Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
44 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros si en-detail. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros a materialelor de constructie. Repere industriale pt. piese de schimb. Materii prime pt. agricultura.

 

Distribuitor materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Comercializare plasa de sarma. Comercializare produse de metalurgie. Transport rutier intern. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa. Furnizor otel-beton.

Comert cu materiale de constructie.

Materii prime si materiale pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Comert en-detail. Comert cu materiale de constructie. Combustibil solid - lemn, carbune. Furnizare de materiale de constructii.

Constructii-montaj. Constructie civila. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Servicii in constructie.

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Servicii de recuperare hartie uzata. Comert cu materiale de constructie. Servicii in constructie.

Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Furnizare de material de constructie.

Prelucrare lemn. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Tigla de constructie. Cupole si acoperisuri. Constructii civile si industriale.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Furnizare de materiale de constructii.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Furnizare de materiale de constructii. Azbociment. Furnizor otel-beton. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cartofi/alte plante tehnice.

Detinem o cariera de piatra din care livram sorturi 0-63 si piatra concasata. Avem toate certificatele necesare pentru produsele pe care le livram.

Hotel.

www.hotelminut.ro

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comert en-gros a materialelor de constructie. Caramida pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern.

Furnizare de materiale de constructii. Transportator international de marfa. Transport rutier intern si international. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.loredanaradauti.ro

Comercializare electrocasnice en-detail. Comert en-gros electrocasnice. Comert cu materiale de constructie. Importator de produse electrocasnice. Comert en-gros a materialelor de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Comert en gros si en detail cu intreaga gama de materiale de constructii. Preturi extrem de bune.

www.mundomat.ro

Comert en-gros si en-detail. Comercializare articole de menaj. Comert cu materiale de constructie. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Motel. Pensiune turistica. Comert cu produse de uz general.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie.

Statie de carburant pt. autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare en-detail produse alimentare. Comert cu materiale de constructie.

Distribuitor materiale de constructii. Importator de faianta si gresie. Materiale pt. finisaje in constructii.

www.promoplus.ro

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Comercializare accesorii pt.

www.radio-tel.ro

Mobilier de dimensiuni reduse. Bare si profile turnate din neferoase. Comert cu materiale de constructie.

Importator de faianta si gresie. Distribuitor materiale de constructii.

www.revine.ro

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Importator de materiale de constructii.

Comercializare en-detail a materialelor plastice. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Articole sanitare din materiale feroase.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Mobilier de arta. Hotel.

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie.

Distribuirea direct de la producator de vopsele speciale pe baza de apa si impregnanti (ecologice) pentru lemn.

www.vernites.it


Recomandari: 6 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Comercializare: otel beton OB37, dimensiuni 6-28, PC52 8-32, plasa sudata, plasa rabit, panou gard bordurat, impletitura plasa gard, tevi sudate, profile UNP, INP, cuie, intins, taiat si fasonat otel.

Produce si comercializeaza diverse sortimente de plasa sudata, plasa din sarma zincata si neagra impletita, plasa rabitz, sarma moale neagra, sarma ghimpata, cuie constructii.

Producator, importator si distribuitor de materiale de constructii, executie lucrari. Amanunte pe site-ul web!

Producem tamplarie PVC Rehau, cu o linie de productie complet automatizata avand un numar de 8 birouri in Iasi, Bacau, Vaslui, Roman si Pascani.

Casa de Comert - vinde din stoc si la comanda produse metalurgice: otel beton, plasa sudata, tabla zincata, LBR, LBC, LTG, tevi rotunde, rectangulare, profile si europrofile, otel lat, cornier.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web