Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
50 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie.

 

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Comercializare copiatoare. Comert cu materiale de constructie. Articole de papetarie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Materiale de constructie pt. drumuri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Transport de materiale de constructii.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice.

www.baralchim.ro

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Transport rutier intern de marfa. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comercializare ciment. Comert cu materiale de constructie. Utilaj tehnologic.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Prelucrare lemn. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Confectii si profile din aluminiu.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tigla de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Produse industriale. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de produse din industria metalurgica. Produse tehnico-sanitare.

www.arcotrust.ro

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Impletiri din metal. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

www.didcom.ro

Comert cu materiale de constructie. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

www.dinamic92.ro

Constructie civila. Comert cu materiale de constructie.

www.dolinexinstalatii.ro

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert en-gros a materialelor plastice.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Produse tehnico-sanitare. Utilaje pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare de mobila. Constructii. Servicii de constructie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comert cu materiale de constructie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comert cu produse de uz general. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Magazin metalo-chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare.

Confectii si profile din aluminiu. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Comert cu materiale de constructie. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Cabluri si materiale izolante. Caramida pt. constructii. Comercializare ciment. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Tevi si imbinari din cupru.

Casa de Comert - vinde din stoc si la comanda produse metalurgice: otel beton, plasa sudata, tabla zincata, LBR, LBC, LTG, tevi rotunde, rectangulare, profile si europrofile, otel lat, cornier.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Utilaje pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Produse tehnico-sanitare. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Scule de mana profesionale. Comercializare en-detail de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.savmac.ro

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Betoane si agregate de balastiera. Constructie civila.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.starmet.ro

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail.

Producem tamplarie PVC Rehau, cu o linie de productie complet automatizata avand un numar de 8 birouri in Iasi, Bacau, Vaslui, Roman si Pascani.

www.termoplast2000.ro

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie. Magazin metalo-chimice. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Comert en-gros a materialelor plastice.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Produse tehnico-sanitare. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert cu materiale de constructie.

Consultati psihologice. Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web