Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele.

Firma specializata pe instalari retele de telecomunicatii utilizand cele mai noi tehnici din domeniu. Furnizam tehnica de calcul si servicii tehnica de calcul.

www.agetelcosystem.ro

Servicii de telecomunicatii - primul dealer Panasonic in Romania si reprezentant ECS si Harris.

www.panasonic-shop.ro

 

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Echipamente pt. telecomunicatii. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de personalizare de carduri de acces.

We connect you to future. Firma de telecomunicatii infiintata in 1991, cu capital integral privat.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Calculatoare. Servicii si retele de telecomunicatii. Service si reparatii copiatoare. Echipamente de birou. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Sisteme de alarma.

www.dataservice.ro

Cablare structurata date, telecomunicatii, tehnica de calcul, service IT.

Servicii si retele de telecomunicatii. Retele de calculatoare. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele.

Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii de transmisii de date radio. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de alarma, paza si securitate. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

www.prorad.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Instalatii electrice si retele.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Comunicatii, retele informatice, transmisii de date, internet, software.

www.zion.ro


Recomandari: 10 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Instalare cabluri optice, sudura fibra optica. Instalare de retele CATV. Instalare de retele CCTV, localizari si remedieri de avarii pe fibra optica.

Constructii retele structurate, cablu coaxial, fibra optica sau hibride; head-end CATV analogic, digital sau IPTV. Suduri fibra optica, mentenanta, masuratori trasee fibra optica, reglaje antene.

Servicii si retele de telecomunicatii. Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare en-detail a produselor industriale.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video.

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si retele. Automatizari. Constructie si proiectare de retele. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti automate.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Servicii de telefonie nationala. Comerciant en-gros de covoare si mochete.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web