Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele.

Servicii si retele de telecomunicatii. Comercializare electrocasnice en-detail. Comercializare en-detail a produselor industriale.

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Instalatii electrice si retele. Automatizari. Constructie si proiectare de retele. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti automate.

www.ramses-sys.ro

 

Servicii si retele de telecomunicatii.


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Telecomunicatii & Retele din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Servicii de telecomunicatii - primul dealer Panasonic in Romania si reprezentant ECS si Harris.

Comunicatii, retele informatice, transmisii de date, internet, software.

We connect you to future. Firma de telecomunicatii infiintata in 1991, cu capital integral privat.

Firma specializata pe instalari retele de telecomunicatii utilizand cele mai noi tehnici din domeniu. Furnizam tehnica de calcul si servicii tehnica de calcul.

Instalare cabluri optice, sudura fibra optica. Instalare de retele CATV. Instalare de retele CCTV, localizari si remedieri de avarii pe fibra optica.

Constructii retele structurate, cablu coaxial, fibra optica sau hibride; head-end CATV analogic, digital sau IPTV. Suduri fibra optica, mentenanta, masuratori trasee fibra optica, reglaje antene.

Cablare structurata date, telecomunicatii, tehnica de calcul, service IT.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Service, reparatii si intretinere aparatura audio/video.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Echipamente pt. telecomunicatii. Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de personalizare de carduri de acces.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Calculatoare. Servicii si retele de telecomunicatii. Service si reparatii copiatoare. Echipamente de birou. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Sisteme de alarma.

Servicii si retele de telecomunicatii. Retele de calculatoare. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele.

Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii de transmisii de date radio. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de alarma, paza si securitate. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Servicii si retele de telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Instalatii electrice si retele.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie si proiectare de retele. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Aparate si dotari pt. activitati de taxi.

Servicii sudura fibra optica, echipare manson fibra optica, instalare enclojure pe stalp sau ingropat, echipare si sudare ODF, identificare si diagnoza intreruperi semnal, interventii rapide fibercut.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web