Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii.

Firma specializata in proiectarea si executia constructiilor din lemn cu structura panelizata si pereti tip sandwich. Case (locuinte permanente sau nu), sedii, hale sau constructii social-culturale.

www.tncase.ro

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Evaluari si expertize. Servicii de proiectare pt. constructii.

 

Izolatii termice si hidroizolatii. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Functie de suparafata si complexitate. Proiecte tehnice pentru constructii civile si industriale pe structura metalica, betona armat si lemn incepand de la 2 eur/mp.

www.buildesign.ro

Servicii de recuperare hartie uzata. Comert cu materiale de constructie. Servicii in constructie.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Tigla de constructie. Cupole si acoperisuri. Constructii civile si industriale.

Arhitect cu drept de semnatura, intocmim documentatii proiecte pentru case, blocuri, pensiuni, spatii comerciale, service auto, constructii agrozootehnice, hale industriale si amenajari interioare.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii din lemn. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Geodezie si studii ale solului. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor. Servicii de proiectare pt. constructii.

www.geosit.ro

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Servicii in constructie.

Realizam proiecte de case, blocuri, restaurante, hoteluri, centre SPA, spitale, lacase de cult. Obtinem avize, oferim consultanta pt studii europene. Asiguram obtinerea tuturor avizelor.

www.impoconstruct.ro

Confectii si profile din aluminiu.

Servicii de consultanta in constructii. Servicii in constructie. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii.

Servicii in constructie. Constructii din lemn.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire electrice.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Evaluari si expertize. Instalatii in constructii. Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor.

Importator de faianta si gresie. Distribuitor materiale de constructii.

www.revine.ro

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Transport de marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto.

Scopul principal al proiectelor noastre este de a satisface nevoile clientului, evident alaturi de a satisface cerintele esentiale: rezistenta si stabilitatea structurii, siguranta la foc.

www.stub.ro

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Evaluari si expertize.


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Proiectare in constructii, arhitectura rezistenta si instalatii termice sanitare, electrice si ventilari.

Proiectare de arhitectura, amenajari si decoratiuni interioare, proiecte PAC, PTH, PE, DDE, proiecte de design.

Constructii civile, constructii industriale, materiale constructii, inchirieri betoniera, Bistrita constructii, cladiri civile, cladiri industriale.

Proiecte si studii infrastructuri. Proiecte si studii civile. Proiecte si studii agro-turism. Consultanta.

Oferim servicii de proiectare si constructii. Locuinte individulale si colective, case de vacanta, spatii comerciale, cladiri birouri, hoteluri, constructii industriale, amenajari interioare.

Proiectare case.

Partenerul dvs. in casa si pe langa casa. Va oferim seminee, cosuri de fum, saune si piscine ale unor producatori consacrati, consultanta si servicii personalizate.

Design interior. Amenajari interioare. Consultanta.

Proiectare si consultanta pentru orice tip de instalatii pt. constructii! "INSTALATIILE DAU VIATA CONSTRUCTIILOR!" este motto-ul prin care dorim sa exprimam calitatea serviciilor noastre.

Ofera servicii complete de proiectare, consultanta si asistenta pe parcursul constructiei: proiectare arhitectura, rezistenta, instalatii, simulari 3D. Mai multe detalii pe site.

Proiectare constructii, studii geotehnice si de stabilitate, fundatii in conditii speciale, proiectare structuri de rezistenta, expertize tehnice si consolidari structuri.

Echipa de profesionisti din Iasi elaboram studii geotehnice-studii de stabilitate, PUZ, PUG, harti de risc, proiectare constructii industriale si civile SF-uri.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Producator de materiale de constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii in constructie.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii si arhitectura. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web