Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
28 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Aranjamente si amenajari interioare. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

 

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii in constructie.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Proiecte si studii infrastructuri. Proiecte si studii civile. Proiecte si studii agro-turism. Consultanta.

palat.nav.to

Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Evaluari si expertize. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Oferim servicii de consultanta in domeniul agricol.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Proiectare de constructii pt. locuit.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere si reparatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de climatizare.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii.

www.fibrexengineering.ro

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare de constructii pt. locuit.

www.intelproiect.ro

Constructii civile si industriale. Constructii si arhitectura. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.decebal.ro/izohart/izohart/html

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Servicii de proiectare arhitectonica. Proiectare de constructii pt. locuit.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Proiectare case.

www.pronec.3x.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Productie mobila. Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Usi de interior.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Case de bani. Safe-uri. Produse din inox. Usi de interior. Usi anti-incendiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Producator de usi din metal.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii in constructie.

www.termexpert.ro

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Proiectare de arhitectura, amenajari si decoratiuni interioare, proiecte PAC, PTH, PE, DDE, proiecte de design.

Dealer national in comercializarea conectorilor metalici pentru asamblarea lemnului, feronerie pt. porti si garduri, inclusiv gama diversificata de suporti TV pt. plasma, LCD, DVD, audio-video.

Reprezentanta in Romania a urmatoareleor fabrici: Labicer Portugalia - gresie portelanata; IBX Spania - mobilier de baie; Valadares Portugalia - obiecte sanitare; Meister Werke- parchet.

Proiectare in domeniul instalatiilor in constructii: instalatii utilizare gaze si sisteme de distributie gaze naturale, instalatii alimentari cu apa potabila, instalatii electrice, sanitare si termice.

Servicii de proiectare pentru constructii civile, agricole si edilitare.

Oferim servicii de proiectare si constructii. Locuinte individulale si colective, case de vacanta, spatii comerciale, cladiri birouri, hoteluri, constructii industriale, amenajari interioare.

Firma specializata in proiectarea si executia constructiilor din lemn cu structura panelizata si pereti tip sandwich. Case (locuinte permanente sau nu), sedii, hale sau constructii social-culturale.

Design interior. Amenajari interioare. Consultanta.

Functie de suparafata si complexitate. Proiecte tehnice pentru constructii civile si industriale pe structura metalica, betona armat si lemn incepand de la 2 eur/mp.

Proiectare arhitectura si design interior.

Scopul principal al proiectelor noastre este de a satisface nevoile clientului, evident alaturi de a satisface cerintele esentiale: rezistenta si stabilitatea structurii, siguranta la foc.

Proiectare si consultanta pentru orice tip de instalatii pt. constructii! "INSTALATIILE DAU VIATA CONSTRUCTIILOR!" este motto-ul prin care dorim sa exprimam calitatea serviciilor noastre.

Arhitect cu drept de semnatura, intocmim documentatii proiecte pentru case, blocuri, pensiuni, spatii comerciale, service auto, constructii agrozootehnice, hale industriale si amenajari interioare.

Realizam proiecte de case, blocuri, restaurante, hoteluri, centre SPA, spitale, lacase de cult. Obtinem avize, oferim consultanta pt studii europene. Asiguram obtinerea tuturor avizelor.

Proiectare constructii, studii geotehnice si de stabilitate, fundatii in conditii speciale, proiectare structuri de rezistenta, expertize tehnice si consolidari structuri.

Firma noastra ofera servicii complete de arhitectura, proiectare, urbanism, design interior si amenajare peisagera la cel mai inalt nivel de performanta.

Producator de case din lemn. Camping, vile, case familiale, modele standard sau comenzi unicate.

Echipa de profesionisti din Iasi elaboram studii geotehnice-studii de stabilitate, PUZ, PUG, harti de risc, proiectare constructii industriale si civile SF-uri.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Evaluari si expertize. Servicii de proiectare pt. constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web