Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

 

Comercializare en-detail produse alimentare. Comert en-detail. Instalatii electrice si retele.

Produse de electronica industriala. Componente si subansamble.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Executam lucrari instalatii electrice industriale, hoteluri, sedii de birouri.

Instalatii electrice pentru imobile, spatii comerciale si industriale, incalzire in pardoseala, topirea ghetii si zapezii, incalzirea conductelor si gazonului.

Proiectare si executie instalatii electrice, paratraznet si pamantare, sisteme de acces, CCTV, alarma.

Oferim solutii pentru sfera constructiilor industriale si civile, intretinere, proiectare, livrare si distributie pentru o gama larga de aplicatii si nevoi din domeniul electric.

Firma noastra executa reparatii masini, utilaje si echipamente industriale, automatizari si implementari. Deasemeni realizam instalatii pt. compensarea energiei reactive.

Instalatii electrice, automatizari, proiectare, executie, service.

Diriginte de santier instalatii si retele electrice. Responsabil tehnic cu executia MEF. Verificator de proiect MEF. Consultant ISO 9001.

Va oferim servicii profesionale care implica proiectare instalatii de distributie si utilizare a energiei electrice, consultanta, verificare si executare.

Comercializare echipamente, materiale si aparatura electrica. Proiectare si executie lucrari instalatii electrice.

Instalatii electrice, paratraznete, sisteme supraveghere video, antiefractie si antiincendiu in judetul Mures.

Turbinele eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume. Panourile solare sunt una cele mai populare surse de energie alternativa folosita pentru sisteme electrice.

Reparatii si intretinere instalatii electrice de forta, iluminat si automatizari. Experienta in lucru cu automate programabile SIEMENS: Step 5, Step 7: S-200, S-300, S-400, variatoare de frecventa.

Instalatii electrice - proiectare, executie. Sisteme de semaforizare - proiectare, executie.

Instalatii electrice si retele.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Retele electrice de tensiune. Condensatori de putere. Echipament hotelier.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Automatizari.

Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si retele. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

Instalatii electrice si retele.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Service si reparatii de aparate si aparatura electrica.

Executam, proiectam lucrari electrice de orice tip, reparatii, intretinere, interventii, sisteme de securitate, supraveghere video, interfoane, porti automate, automatizari diverse, tablouri electrice.

Interventii in maxim 45 min in Brasov si imprejurimi! Servicii electrice de inalta calitate. Instalatii la case, apartamente, vile, spatii comerciale, scari de bloc.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web