Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

 

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Service si reparatii de aparate si aparatura electrica.

Firma noastra executa reparatii masini, utilaje si echipamente industriale, automatizari si implementari. Deasemeni realizam instalatii pt. compensarea energiei reactive.

www.multiserv.minisite.ro


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Produse electronice, consumabile electronice si service.

Instalatii electrice 0-20 KW, instalatii termice si de climatizare, confectii metalice, protectii catodice, dale de pavaj si alte elemente de beton.

Instalatii electrice pentru imobile, spatii comerciale si industriale, incalzire in pardoseala, topirea ghetii si zapezii, incalzirea conductelor si gazonului.

Electrician autorizat (PFA) cu experienta execut lucrari instalatii electrice rapid si prompt.

Linii electrice de joasa si medie tensiune. Posturi de transformare. Instalatii electrice si de curenti slabi pt. constructii civile si industriale. Iluminat stradal/ornamental. Bransamente.

Instalatii electrice si automatizari la standarde europene.

Reparatii utilaje industriale, sisteme automate de acces. Intretinere utilaje industriale, reparatii utilaje industriale, automatizari industriale.

Executie si proiectare instalatii electrice electrice de joasa tensiune, dimensionare si instalre grupuri electrogene, automatizari, tablouri electrice, instalatii civile si industriale, panou solar.

Va oferim servicii profesionale care implica proiectare instalatii de distributie si utilizare a energiei electrice, consultanta, verificare si executare.

Instalatii electrice, montaj sisteme de securitate (antiefractie, antiincendiu, control acces, supraveghere video), service instalatii electrice si sisteme de securitate.

Execut instalatii electrice noi, casnice si industriale. Montez tablouri casnice si industriale. Interventii, contracte de intretinere-service-garantie, prize de pamant, calitate si seriozitate!

Turbinele eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume. Panourile solare sunt una cele mai populare surse de energie alternativa folosita pentru sisteme electrice.

Distributie aparataj electric Siemens, paratrasnete Ingesco, protectii supratensiuni. Executie instalatii electrice, tablouri electrice, paratrasnete, iluminat, cablare structurata, sonorizare.

Instalatii electrice- curenti tari - curenti slabi. Consultanta pt. alegerea solutiilor in vederea proiectarii instalatiilor electrice. Inginerie si proiectarea de instalatii electrice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Utilaje pt. constructii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii electrice si retele. Comert en-gros si en-detail.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Automatizari.

Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Echipamente si aparatura electrica.

Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Comert en-gros cu aparate electrice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comert en-gros cu aparate electrice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Instalatii si echipamente. Retele electrice de tensiune. Instalatii pt. aer comprimat. Tablouri si panouri electrice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice.

Comercializare accesorii si aparate electrice. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Rezistente electrice.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Societatea ofera clientilor sai servicii profesionale la preturi foarte avantajoase de proiectare si executie instalatii electrice pana la tensiune 1kV (joasa tensiune).

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web