Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
26 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Aranjamente si amenajari interioare.

www.amdesign.ro

Design interioare (proiecte personalizate de amenajare si reamenajare spatii). Decoratiuni interioare. Design exterioare. Formare si promovare imagine firma.

www.amic-design.ro

 

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Solutii complete in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere, o abordare noua in Romanaia, pentru igiena individuala si colectiva.

www.biteco.ro

Unic importator/distribuitor materiale textile decorative Horn-Germania. Perdele si draperii; decoratiuni si amenajari interioare; consultanta/vanzare/productie/montaj decoratiuni si utilitati textile.

www.deco-sistem.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Constructii civile si industriale, hale, imobile, case, reparatii imobile si fatade, structuri de rezistenta, izolatii termice, hidroizolatii, asanari, desecari, zugraveli fatade; sarpante acoperise.

www.filconstruct.piczo.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni.

www.gabidesign.ro

Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii de consultanta in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Productie mobila. Producator de jaluzele si rulouri.

Productie de firme luminoase. Producator de jaluzele si rulouri. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Scari.

www.kenngott.ro

Decoreaza camera copilului sau a ta cu picturi sau desene pe pereti. Pictam pt. spatii comerciale, pensiuni, restaurate, baruri, discoteci, saloane, cabinete, gradinite, crese, scoli, spatii de joaca.

www.desene-pereti.ro

Lindstadt promoveaza: tigla metalica, tabla faltuita; sisteme pluviale de jgheaburi si burlane; ferestre de mansarda, tabla cutata trapezoidala si sinus, panou sandwich, casete, profile zincate; hale.

www.lindstadt.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Panel pt. mobila si amenajari. Produse din polistiren.

www.panel.ro

Reparatii pt. mobilier. Producator de jaluzele si rulouri.

Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare en-gros a produselor din sticla. Materiale promotionale. Intermediere comerciala de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare.

www.romrast.com

Mobilier pt. gradina. Intermediere comerciala de produse diverse.

www.rotarescu.com

Instalatii de incalzire locuinte. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Producator jaluzele verticale si orizontale, rolete textile, rulouri exterioare, usi de garaj, marchize, jaluzele verticale ondulate intr-o gama coloristica de peste 80 culori.

www.sibklass.go.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Comert en-detail.

Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta in design.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Produsele din lemn realizate sunt destinate amenajarilor interioare si exterioare fiind concepute pentru a da o nota de culoare in plus ambientului dumneavoastra.

Semifabricate din beton alb, sticlarie menaj.

Proiectare, amenajare, intretinere spatii verzi, parcuri, gradini, terase si amenajari interioare cu plante. Comercializare material dendrologic, materiale, unelte, echipamente pt. gradina/gradinarit.

Servicii de design interior si exterior, amenajari interioare, proiecte, alegerea stilului adecvat, totul la cele mai inalte standarde.

Importator si distribuitor acoperis Plannja Suedia.

Producator jaluzele verticale. Ferestre, usi de interior, usi intrare, pereti cortina din PVC si aluminiu cu geam termopan; rolete, rulouri textile, plase impotriva insectelor, glafuri int-ext.

Comert cu accesorii pentru tamplarie PVC si aluminiu: glafuri interioare si exterioare, panel PVC alb si color (Weiss, Stadur), garnitura EPDM, Sisteme contra insectelor, feronerie, spuma poliuretanica.

Comercializarea de mobilier, in special mese si scaune, din productie interna si import, din lemn masiv si metal, intr-o gama foarte variata.

Amenajari interioare, design interior, prestari servicii, intermediar materiale constructie, tamlparie PVC si lemn stratificat.

Vanzare materiale de constructii pentru amenajari interioare si exterioare. Consultanta in magazin si acasa. Transport gratuit. Rate direct in magazin.

Zugraveli interioare si exterioare, montaj gresie, faianta, travertin, montaj parchet, tencuieli interioare, instalatii sanitare si incalzire, instalatii aer connditionat, renovari fatade.

Zugraveli, vopsitorii, finisari, instalatii sanitare/electrice, curatenie profesionala si traduceri autorizate.

Jaluzele verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri textile. Jaluzele plisse. Jaluzele panel. Jaluzele de mansarda. Transport si montaj gratuit in Brasov, Campina, Sighisoara.

Producem jaluzele verticale, rulouri interioare si exterioare cu o gama variata de culori si modele: de la culori puternice pentru blocarea luminii pana la culori semitransparente pentru a lumina.

Construim diferite tipuri si diferite modele de seminee, incepand de la cele rustice, clasice pana la cele moderne. Toate in varianta pentru perete sau colt.

Companie ce isi propune sa redea gradinii si locuintei dumneavostra aspectul ambiental dorit. Principalele servicii: consultanta, proiectare, amenajare peisagistica si interioare.

Comercializam toata gama de ornamente din polistiren de interior si exterior: placi de tavan, baghete, profile, invelitori de stalp, stalpi, capiteluri, iluminat de tavan, console. Glafuri, tapet.

Comercializam si montam: rulouri exterioare (profile din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica). Usi rezidentiale/de garaj, de tip rulou, din aluminiu. Jaluzele verticale (poliester, fibra).

Construim case la cheie, mansardam, amenajam interioare, exteriore, executam instalatii sanitare, instalatii termice, faiantam, zugravim la un nivel calitativ deosebit si preturi competitive.

Amenajari interioare, gresie, faianta, rigips, gips carton, montaj laminat, parchet masiv, renovari case, apartamente, zugraveli, instalatii electrice, sanitare, compartimentari zidarie sau rigips.

Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Realizare piscine. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Realizam scari de interior din lemn. Prelucrare mecanizata a lemnului. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Ambalaje si cofraje din lemn.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Mobila.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web