Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
35 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Productie de globuri de sticla si accesorii pt. sarbatori. Producator de tricotaje. Broderie, dantele, pasmanterie, panglici. Covoare, carpete si mocheta. Covoare tesute manual.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Decoratiuni interioare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

 

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Casa de amanet. Servicii de curatenie. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Servicii de menaj si gospodarie. Decoratiuni pt. gradini.

www.casa-invest.ro

Productie de globuri de sticla si accesorii pt. sarbatori.

www.colartis.rdslink.ro

Servicii in constructie. Decoratiuni interioare.

Productie de firme luminoase. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Decoratiuni interioare. Materiale promotionale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tuning auto si ornamente. Praguri, masti.

www.dagbest.ro

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Oglinzi.

Jaluzele.

Va doriti un semineu? Apelati la noi.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Mobilier de dimensiuni reduse. Decoratiuni interioare. Arta grafica si picturi.

www.dekorame.ro

Tapiterii pt. produse de tamplarie. Comercializare bijuterii.

Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Ornamente si decoratiuni interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Aplicare de tapet.

www.elart.ro

Distribuitor autorizat pentru filtre de apa pentru uz casnic Aquasana. Filtrele de apa Aquasana sunt unele dintre cele mai cunoscute in SUA si au fost votate "Best Buy" de catre Consumers Digest.

www.enqan.ro/

Decoratiuni interioare. Sala de expozitie. Galerie de arta.

www.galeria-artvo.ro

Produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Furnizor de balustrade de protectie. Utilaje pt. industria carnii. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

www.glob-met.ro

Sculptura. Decoratiuni interioare.

Productie de firme luminoase. Producator de jaluzele si rulouri. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Decoratiuni interioare.

Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Import de aditivi utilizati in industria auto. Produse de cosmetica pt. industria auto. Produse de cosmetica auto: curatare.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Inramari de tablouri.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Va doriti un semineu? Apelati la noi.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Oglinzi. Decoratiuni interioare.

www.prisma.rdslink.ro

Instalatori parchet lemn si laminat.

Produse tehnico-sanitare. Comert cu produse de uz general. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Goblenuri si tesaturi.

Furnizor de balustrade de protectie. Utilaje pt. industria carnii. Marochinarie. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.rosu.ro

Stim că fiecare client al nostru pretuieste linistea si confortul propriului camin, astfel ca venim in intampinarea dvs cu produse moderne, elegante, care vor conferi o nota de unicitate casei.

decoroyal.ro/

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Supermarket.

Service auto general. Toate marcile de masini. Tinichigerie auto. Vopsitorie autovehicule. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

www.automeister.ro

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Inramari de tablouri.


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Import mobila din Germania, unic reprezentant in Romania a firmei Viva-Leader Germania, comercializeaza in sistemul en-gross garnituri din piele (5 ani garantie) canapele, paturi, dormitoare, sufragerie.

Productie perdele, draperii, cu montaj la domiciliu la dimensiunile cerute de client. Lenjerie de pat, fete de masa si alte accesorii si amenajari interioare din produse textile.

Montare, verificare si curatare cosuri de fum.

Comercializeaza in toata tara tablouri, vitralii si benzi avertizoare din polietilena.

Masuratori si montari de: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri de interior, rulouri de exterior, usi de garaj, usi de interior, tamplarie PVC.

Magazin online Feng Shui. Remedii si cadouri fengshui: amulete, talismane, zeitati, Buddha, bijuterii, monede chinezesti, protectori feng shui, oglinzi Ba Gua, purificarea spatiilor.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Decoratiuni interioare. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Comercializare de faianta si gresie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comercializare de cadouri si suvenire. Decoratiuni interioare. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Bijuterii din materiale ne-pretioase, gablonzuri. Jaluzele.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Prelucrare mecanizata a lemnului. Realizam stampile si amprente din cauciuc.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Import de aditivi utilizati in industria auto.

Producator de ceramica. Magazin de artizanat si arta populara. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web