Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Satu-Mare activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Producator de jaluzele si rulouri. Decoratiuni interioare.

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

 

Amorse, vopsele lavabile int./ext., vopsele lemn si metal, decoratii interioare, tencuiala decorativa de exterior, tapet din fibra de sticla, gleturi, lac protector, paillete multicolor, scule.

www.onip.fr

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de jaluzele si rulouri.

Producator de jaluzele si rulouri. Montaj jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de perdele.

www.uniowelt.ro

Producator de jaluzele si rulouri.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Bihor, Maramures, Salaj ).

Stanci artificiale, cascade, iazuri, izvoare, efecte speciale, turn cu bule, perete despartitor cu bule, acvarii speciale, iluminari speciale pe fibra optica implantabil rigips sau stanca artificiala.

Societate cu capital majoritar privat, produce si comercializeaza dolomita,calcar de Baita folosit ca materie prima in productia de premixuri si nutreturi combinate, precum si in industria sticlariei.

Executam lucrari de constructii; amenajari interioare / exterioare, design, constructii de la fundatie la cheie.

Design camere de copii (proiecte-propuneri digitale-2 proiecte-propuneri de amenajare gratuite). Peisaje de basm (aplicate sau pictate)ECO. Executie conform proiectului ales din propunerile prezentate.

Vitralii in tehnica traditionala a plumbului cu sticla colorata in masa, microfatetare (sticla slefuita pe margini) Tiffany, fuziune, sablaj, obiecte decorative din sticla, tablouri tip vitraliu.

Comercializarea produselor pentru pardoseli calde, atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional: mocheta pentru pensiuni, hoteluri, birouri (pentru trafic intens).

Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Mobilier din fier forjat. De acum poti sa-ti construiesti singur propriile obiecte din fier forjat.

Sisteme de depozitare: rafturi depozit, rafturi magazine, navete plastic, antifurt magazine.

Producator de piscine, cazi de baie acrilice, minipiscine si cabine de dus.

Produse si servicii complete: vanzare, proiectare, montaj, intretinere si reconditionare pt. piatra, marmura, travertin, granit, onix, calcar. Scari, pardoseli, socluri, fatade, glafuri pt. ferestre si blaturi.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Decoratiuni interioare.

Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare produse de marochinarie.

Producator de jaluzele si rulouri.

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie mobila. Realizam scari de interior din lemn.

Aranjamente si amenajari interioare.

Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Echipamente pt. telecomunicatii. Aranjamente si amenajari interioare.

Productie/furnizare materiale plastice. Realizare piscine. Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de butoaie si recipienti de depozitare.

Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Constructie civila. Tamplarie din aluminiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate.

Articole de papetarie. Carton si produse din carton. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Productie de genti, serviete de piele. Birotica si papetarie.

Arhitectura peisagistica. Gradini. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Import de plante si flori ornamentale. Obiecte de arta. Statuete si figurine.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Armaturi sanitare pt. constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Arhitectura peisagistica.

Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii de incalzire si climatizare. Realizam scari de interior din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Mobilier pe structura metalica. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat.

Unitate de alimentatie. Articole de uz casnic din materiale plastice. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Realizare piscine.

Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Scaune. Birotica si papetarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Producator de jaluzele si rulouri.

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Producator dale pavaj, pavele, pavaj, piatra decorativa, caramida aparenta, borduri piscina, accesorii gard terase si balcoane.

StoRo profesionisti in finisaje. Gama de produse comercializate de StoRo este alcatuita dintr-o varietate de materiale germane, produse de STO AG.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web