Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comercializare produse de marochinarie.

Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Echipamente pt. telecomunicatii. Aranjamente si amenajari interioare.

 

Productie/furnizare materiale plastice. Realizare piscine. Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de butoaie si recipienti de depozitare.

Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Constructie civila. Tamplarie din aluminiu.

Articole de papetarie. Carton si produse din carton. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Productie de genti, serviete de piele. Birotica si papetarie.

www.XLpapetarie-birotica.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Armaturi sanitare pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.mcprigroup.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Mobilier pe structura metalica. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat.

www.netnet.ro

Unitate de alimentatie. Articole de uz casnic din materiale plastice. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Realizare piscine.

Finisaje pt. constructii civile. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Scaune. Birotica si papetarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Producator de jaluzele si rulouri.

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

www.proges.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare.

StoRo profesionisti in finisaje. Gama de produse comercializate de StoRo este alcatuita dintr-o varietate de materiale germane, produse de STO AG.

www.sto.ro

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Gama variata de servicii: zugraveli, montaj rigips, placari, montaj parchet, proiectare si executie mobilier la comanda, mocheta, compartimentari cu gips-carton, gresie, faianta, design.

Punem la dispozitia clientilor nostrii peste 2000 de esantioane de tesaturi. Dispunem de propriul nostru atelier de confectie, perdelele storuri sau orice drapaj precum si textile pentru mobilier.

Amenajari interioare: montaj parchet laminat, mochete, lambriuri, usi de interior, zugraveli, lucrari de tamplarie.

Amorse, vopsele lavabile int./ext., vopsele lemn si metal, decoratii interioare, tencuiala decorativa de exterior, tapet din fibra de sticla, gleturi, lac protector, paillete multicolor, scule.

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Firma specializata executa toata gama de lucrari de finisaje interioare si exterioare la cele mai ridicate standarde de calitate. Oferim reduceri substantiale pentru suprafete mari si garantie!

Ingineri peisagisti, designeri, artisti plastici ai generatiei tinere, totul pentru a transforma intr-o ambianta unica locul pe care doriti sa-l amenajati.

Proiectam si executam lucrari de design interior si peisagistica. Designul interior: prezentari 3D si desene tehnice. Executam si intretinem spatii verzi si gradini. Obiecte de arta, picturi.

Design camere de copii (proiecte-propuneri digitale-2 proiecte-propuneri de amenajare gratuite). Peisaje de basm (aplicate sau pictate)ECO. Executie conform proiectului ales din propunerile prezentate.

Vanzari materiale si executie: beton amprentat, beton elicopterizat, rasina epoxidica, utilaje beton amprentat, piatra spalata.

Parchet laminat si podele stratificate. Podele pentru exterior din lemn tropical si din lemn tehnologic. Vanzari en-gros pentru depozite de materiale de constructii. Peste 50 de culori disponibile!

Va oferim produse de inalta calitate din domeniul dotarilor Wellness. Produsele Wellness Class, cazi cu hidromasaj, cabine cu infrarosu terapeutice, fotolii de masaj.

Construim case de lemn (150euro/mp la rosu, 350 euro/mp semifinisate) sau caramida/bca (250 euro/mp la rosu, 450 euro/mp semifinisate). Amenajari interioare/exterioare - zugraveli, polistiren, parchet.

Seminee sculptate din piatra, marmura, granit, clasice, moderne, rustice, cu sau fara camera de ardere; placari si decoratiuni cu piatra naturala; garduri, grill-uri, fatade case; socluri, statui.

Amenajari interioare imagini baie gresie si faianta, montat placat gips cartons cafe rigips, tigla metalica ceramica, amenajari exteriore, reparat acoperis, reparatii acoperisuri, album foto, galerie.

Compania este cel mai mare importator de piatra, piatra naturala, piatra naturala decorativa, piatra naturala pentru amenajari interioare, placari piatra, placare piatra pentru amenajari exterioare.

Ofera servicii complete si produse pentru decoratiuni interioare de la mobilier, drapaje si covoare, pana la accesorii care personalizeaza mediul in care traiesti.

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de tapet pentru toate gusturile (tapet vinil, hartie, cauciucat). Avem cele mai competitive preturi de pe piata. Vizitati showroom-ul nostru.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Importator de produse pt. tratarea lemnului. Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii complete de (re)amenajari locatii HoReCa (Hoteluri - Restaurante - Cafenele).

Producator de piscine, cazi de baie acrilice, minipiscine si cabine de dus.

Produse si servicii complete: vanzare, proiectare, montaj, intretinere si reconditionare pt. piatra, marmura, travertin, granit, onix, calcar. Scari, pardoseli, socluri, fatade, glafuri pt. ferestre si blaturi.

Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Decoratiuni interioare.

Servicii de epurare si tratare a apei. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Realizare piscine. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Comert cu materiale de constructie.

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Covoare, carpete si mocheta.

Producator de jaluzele si rulouri. Decoratiuni interioare.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Realizam scari de interior din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Arhitectura peisagistica. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Administram domeniul public, spatii verzi, intretinere.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Constructie civila. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de jaluzele si rulouri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web