Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Aplicatii la comanda. Implementare grafica de exceptie, programare OGL, realizare, implementare aplicatii mobile, realizare simulatoare, consultanta IT, modelare 3D, webdesign.

www.firestorm.ro

Software si solutii informatice personalizate.

www.logicserv.ro

 

Recomandari: 48 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Furnizor aplicatii de informatica economica si legislative. Ciel, WinMENTOR, Legis.

Echipamente de personalizare si duplicare CD/DVD, MiniCD, business card CD; Realizare CD-uri personalizate.

Sisteme palm pentru agenti de vanzari; Localizare GPS si sisteme de gestionare parc auto; Soft hotelier; Software pentru automatizari industriale.

Agentia noastra promoveaza solutii noi si inovatoare pentru toti cei care doresc o prezenta eficienta, percutanta si de calitate pe Internet, suport digital sau tiparit.

Producere, comercializare si implementare de software pt afaceri: Hermes - solutia pentru automatizarea fortei de vanzare; B-Org - ERP pt firme medii; Neomanager - solutia integrata pt firme mici.

Dezvoltare software si outsourcing pentru platforma Sun Java, Microsoft, baze de date Oracle.

Servicii web design, dezvoltare software.

Totul despre IT&C.

Proiectare automatizari industriale si software. Servicii de mentenanta si service calculatoare. Service utilaje cariere.

Program client-server pentru laboratoare medicale, comunicatii in timp real cu analizoarele, raportari CNAS, OPSNAJ, realiz. de specialisti software si medici. Orice aplicatii la cererea clientului.

Proiectarea si productia circuitelor imprimate de 1 strat, 2 straturi si multistrat. Distribuitor pentru softurile CAM350 si Target 3001!

Gazduire site-uri web, inregistrare domenii internet, webdesign si programare web, creare site-uri web profesionale, dezvoltare de software economic si industrial.

Firma noastra ofera o gama larga de servicii, variind de la design industrial, aplicatii web pana la grafica si aplicatii software.

Gazduire pagini web, webdesign si proiectare profesionala, inregistrare domenii .ro si internationale, gazduire adrese e-mail personalizate, pachete de tune-up webpage, promovare, optimizare web.

Producator programe software pentru: evidenta, gestiune, contabilitate primara evidenta speciala pentru restaurante, evidenta speciala pentru centre de inchirieri CD/DVD/Video, evidenta devize.

Programe de contabilitate, gestiune, salarii, mijloace fixe. Dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Download demo gratuit la toate produsele noastre.

Creare&dezvoltare de software pentru nevoile utilizatorului; retelistica; webdesign; asigurare de produse hardware, componente calculator, configuratii complete, productie sunet spoturi publicitare.

Software House specializata in furnizarea de solutii integrate (Hw&Sw) de gestiune resurse umane si gestiune economica.

Dezvoltarea de aplicatii software. Specializati in aplicatii pentru terminale mobine (Windows CE). Dezvoltarea de aplicatii pentru depozite si hale industriale, aplicatii de tip workflow.

Webdesign, webhosting, grafica publicitara, servicii multimedia, distributie soft si calculatoare.

Dezvoltare si distributie de software si comercializare de componente de calculator speciale. Distribuim solutii de protectie software, programe de proiectare geotehnica GEO.

Promoveaza-ti afacerea sau imaginea pe internet cu LittleBitSoft! Oferim servicii complete pentru lansarea unui site pe Internet.

Producator si integrator de aplicatii de tip ERP Open Source. Integrator de aplicatii GIS.

Dorim pozitionarea pe pietele romaneasca si europeana ca si ofertant de produse si servicii software de o calitate ireprosabila.

Realizarea de site-uri WEB. Oferta este conceputa pentrua fi accesibila atat firmelor cat si persoanelor fizice. Va asteptam.

Proiectare si realizare solutii software complexe pentru brokerii de asigurari si pensii din Romania. xBroker, xPensii.

Servicii de 7 stele: aplicatii software personalizate, externalizare dezvoltare software, consultanta, implementare si mentenanta sisteme/retele. Aplicatii Web si desktop, in Java, .Net, Perl.

Web design studio din Oradea va ofera urmatoarele servicii: inregistrare nume domenii, web design, web hosting (gazduire), promovare site-uri online, optimizare pentru motoare de cautare Google (SEO).

Gama de programe Gestbal. Programe de gestiune, contabilitate, salarii, CAR, mijloace fixe, asociatii de proprietari. Dezvoltari aplicatii software la cerere. Alte servicii legate de calculatoare.

Consultanta in domeniul programelor informatice de gestiune economica.

Editare de programe, distributor de softuri si echipamente IT.

Solutia software Mediacore CRM ofera IMM-urilor platforma pentru sustinerea activitatilor de marketing, vanzari si service. Descarcati gratuit aplicatia monoutilizator de pe site.

Dezvoltare software, software pt. managementul resurselor umane, externalizare procesare salarii la cele mai mici preturi.

Dezvoltare pagini internet (ASP, PHP), aplicatii desktop, mentinere baze de date, recrutare programatori, testare angajati, training in programare, vanzare produse software 3rd party cu licenta.

BlocManagerNET - program pentru administrarea asociatiilor de proprietari (tabel cheltuieli, registru de casa, note consum, contoare electronice, notificare prin email, update-uri gratuite).

Societate de web design si development din Cluj-Napoca, Romania. Realizare pagini si site-uri web, magazine online, sisteme administrare site - CMS, promovare online - SEO.

Codespring va ofera solutii personalizate de dezvoltare software. Oferim clientilor nostrii: proiectare si dezvoltare software si aplicatii noi; software testing, suport software, webdesign.

www.rolicitatii.ro centralizeaza toate licitatiile si achizitiile publice din Romania. Permite notificarea zilnica automata a utilizatorilor. Genereaza documentatia necesara participarii la licitatii.

Firma Web Design ofera servicii de realizare site, optimizare si promovare site. Oferta CifNET va ofera sa va realizati siteul online in doar 15 minute. Alte servicii: program facturare.

Companie cu capital privat, ofera servicii de dezvoltare si implementare de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii, web design si web development.

FacturarePRO - program de facturare simplu, dar profesional. Invest Manager PLUS - cel mai simplu program de devize.

Dezvoltator al aplicatiei EconERP - care ajuta la organizarea unei companii in operatiunile cheie pe care le efectueaza in contabilitate, gestiune, urmarirea comenzilor, contractelor si a productiei.

Dezvoltarea de solutii software profesioniste, la preturi competitive: site-uri de prezentare si aplicatii web, aplicatii windows pentru device-uri mobile si calculatoare desktop.

TrackGPS Business - solutie completa de localizare si monitorizare flota auto prin GPS - GPRS. Monitorizare auto in timp real, rapoarte de viteza, comsum, abatere ruta, senzor temperatura, notificari.

Dezvoltare si comercializare aplicatii software. Outsourcing.

Dezvoltatorul produsului informatic INTELIX Avocat - soft pentru cabinete si societati de avocatura.

Software.

Calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Comert cu calculatoare. Software. Tehnica de calcul.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web