Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul.

Papetarie, birotica, consumabile imprimante si copiatoare, scaune ergonomice si mobilier de birou, calculatoare, notebook-uri, imprimante, copiatoare, monitoare calculatoare.

www.primacolor.ro

Sunteti in cautarea unui cadou special? Aveti o aniversare, o onomastica, o petrecere, un eveniment deosebit si doriti sa impresionati cu un cadou inedit?

www.parfumuricopii.ro

 

Producem jaluzele verticale, orizontale, rolete, jaluzele exterioare. Comercializam tamplarie PVC la pret de producator. Executam lucrari de constructii de orice tip. Activitati de recreere bar, club.

Comert en-gros si en-detail. Servicii de turism. Transport de marfa. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

www.vidalis.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Comercializare tehnica de calcul, consumabile, retelistica, service, tehnica de calcul.

Sisteme de rafturi metalice usoare UNI-L, Hunflex si rafturi grele Hunpal. Activitatea principala este proiectarea sistemelor de depozitare, livrarea si montarea lor la beneficiar.

Complexul comercial Olympia House - comercializare produse electrocasmice si vestimentatie; unic reprezentant House Of Art in Baia Mare.

Comercializarea de piei finite din import, diverse categorii, destinate productiei de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, mobila si echipamente de protectie.

Comert produse alimentare prin magazine proprii. Supermarket, 3 autoserviri, en gross. Distributie, fast-food, sala de nunti 350 locuri.

Vinzari biciclete marci internationale. Servicii.

Distribuitor cafea bobe, cafea in monodoze, espresoare "Brugnetti" si "Tecnosystem".

Firma noastra produce si comercializeaza atat articole decorative din portelan cit si articole de menaj. Totodata, distribuim si consumabile pentru hoteluri si restaurante.

Comert cu mat. de constructii si instalatii: tevi, table, profile laminate, O.B., P.C., sirme, robineti, fitinguri, materiale pt. amenajari interioare, ciment, var, adezivi, cherestea, scule, unelte.

Import, distributie membrana EPDM Firestone, tehnica acvatica marca Ubbink, Messner, Velda, Libel, Nortene. Pompe, filtre, instalatii de iluminat acvatic, accesorii de gradina. Amenajari iazuri, lacuri.

Comert cu benzi transportoare. Consultanta / service.

Distribuitor de birotica si papetarie.

Hartie pentru imprimante laser si copiatoare laser color, etichete autoadezive, etichete multifunctionale pentru Laser/Copy/Inkjet, hartie colorata diverse culori, hartie pentru birou.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Importul produselor electronice (televizoare LCD, dvd-uri etc.), electrocasnice (microunde, aspiratoare, etc.) si imbracaminte/incaltaminte pentru copii si gravide din Marea Britanie.

Piese auto electrice.

Comercializam echipament montan pentru alpinism, camping, escalada, speologie, dar si echipament pentru alpinism utilitar, lucru la inaltime, salvari si interventii speciale.

Firma Sport mania 2006 se adreseaza acelor care practica sportul atat ca amatori cat si ca profesionisti. Avem preturi care sa satisfaca toate poftele.

Depozit si comercializare haine second hand import din Marea Britanie si Olanda, preturi incepand de la 2.5 RON/kg + TVA. Marfa in saci sau baloti nepresati de 80/180 kg.

Comert cu ridicata si amanuntul.

Import en-gros haine gravide, bebelusi, copii si adulti. Distributie imbracaminte femei insarcinate, bebelusi, copii si adulti. Marci: Mothercare, Motherhood, Next, Gap, New Look, Dorothy Perkins.

Distribuirea ingredientelor pentru brutarii, patiserii si cofetarii, bazandu-ne pe propria experienta in acest domeniu.

Distributie furaje Purina in judetul Maramures. Farmacie veterinara, pet shop.

Distributie conserve de carne Papai, conserve de carne Globo, orez Rizs, zahar Cukor, condimente TESCO, seminte de floarea soarelui Szotyi.

Importa si distribuie in Romania consumabile pt. laboratoarele de analize medicale: vacuteste, ace, seringi, exudate, recipiente pt. recoltare sterile, manusi examinare.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Scule electrice. Comercializare accesorii si aparate electrice. Utilaje pt. constructii. Comert en-detail.

Producator de apa minerala. Comert en-gros si en-detail.

Birotica si papetarie. Produse fotografice. Filme. Substante de developare. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Discoteca. Jocuri de lumini.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros. Comert cu produse de uz general. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Activitati de import-export de bunuri si produse. Supermarket.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-detail. Comert en-gros si en-detail. Transportator international de marfa.

Furnizare produse alimentare. Comert en-gros si en-detail.

Unicul importator al marcilor X-lander, Navington, Delti si First Smile in Romania: carucioare si scaune auto pentru copii, patuturi, saltele si scaune de masa.

Daca sunteti in cautarea de piese de schimb, accesorii si consumabile pentru aparatura electronica sau electrocasnica si pregatirea/profesia dumneavoastra nu are nimic de-a face cu asta, vizitati-ne!

All 4 Smoking este un magazin online destinat fumatorilor, de unde puteti comanda aparate de injectat tutun, tuburi pentru injectat tutun, foite, filtre, etc. Incepe sa fumezi home made. Economiseste.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web