Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Hartie pentru imprimante laser si copiatoare laser color, etichete autoadezive, etichete multifunctionale pentru Laser/Copy/Inkjet, hartie colorata diverse culori, hartie pentru birou.

www.active-paper.ro

 

Firma noastra produce si comercializeaza atat articole decorative din portelan cit si articole de menaj. Totodata, distribuim si consumabile pentru hoteluri si restaurante.

Depozit si comercializare haine second hand import din Marea Britanie si Olanda, preturi incepand de la 2.5 RON/kg + TVA. Marfa in saci sau baloti nepresati de 80/180 kg.

www.blythswood.ro

Daca sunteti in cautarea de piese de schimb, accesorii si consumabile pentru aparatura electronica sau electrocasnica si pregatirea/profesia dumneavoastra nu are nimic de-a face cu asta, vizitati-ne!

www.dacsa.ro

Comercializare tehnica de calcul, consumabile, retelistica, service, tehnica de calcul.

www.eaglenet.ro

Comert cu benzi transportoare. Consultanta / service.

Vinzari biciclete marci internationale. Servicii.

www.marosbike.ro

Comert en-gros si en-detail.

Sisteme de rafturi metalice usoare UNI-L, Hunflex si rafturi grele Hunpal. Activitatea principala este proiectarea sistemelor de depozitare, livrarea si montarea lor la beneficiar.

www.salgo.ro

Comert en-gros si en-detail.

Import en-gros haine gravide, bebelusi, copii si adulti. Distributie imbracaminte femei insarcinate, bebelusi, copii si adulti. Marci: Mothercare, Motherhood, Next, Gap, New Look, Dorothy Perkins.

www.haineengros.ro

Distributie conserve de carne Papai, conserve de carne Globo, orez Rizs, zahar Cukor, condimente TESCO, seminte de floarea soarelui Szotyi.

www.yesrom.ro

Furnizare produse alimentare. Comert en-gros si en-detail.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata & Amanuntul din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Unic importator si distributie imbracaminte pentru gravide Mammystic.

Comercializarea de piei finite din import, diverse categorii, destinate productiei de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, mobila si echipamente de protectie.

Distribuitor de portelan, comert cu autovehicule, piese schimb, service auto, transport intern si international.

Comert cu mat. de constructii si instalatii: tevi, table, profile laminate, O.B., P.C., sirme, robineti, fitinguri, materiale pt. amenajari interioare, ciment, var, adezivi, cherestea, scule, unelte.

Import, distributie membrana EPDM Firestone, tehnica acvatica marca Ubbink, Messner, Velda, Libel, Nortene. Pompe, filtre, instalatii de iluminat acvatic, accesorii de gradina. Amenajari iazuri, lacuri.

Distributie produse alimentare in judetele Mures, Harghita si Bistrita-Nasaud.

smuff.ro te imbraca in stil! In magazinul nostru virtual gasesti produse unice care nu pot fi cumparate prin alte magazine obisnuite. Nici la Bucuresti, nici la Londra, nici macar la Paris.

Cafe Club in localitatea Budesti. Materiale de constructii, constructii, transport.

Importul produselor electronice (televizoare LCD, dvd-uri etc.), electrocasnice (microunde, aspiratoare, etc.) si imbracaminte/incaltaminte pentru copii si gravide din Marea Britanie.

Piese auto electrice.

Comercializam echipament montan pentru alpinism, camping, escalada, speologie, dar si echipament pentru alpinism utilitar, lucru la inaltime, salvari si interventii speciale.

Magazin specializat in Tg. Mures si Reghin. Rulmenti, curele, simeringuri, inele O si inele de siguranta Seeger, electrozi de sudura auto si industriala. Autohton si import Slovacia, Austria.

Confortul minim coroborat cu economii la bugetul familial si cu o tendinta de modernizare. Amenajari interioare. Parchet laminat. Adezivi, tinciuri, gleturi. Profile gips-carton. Termosistem.

Distributie de vinuri 100% romanesti - prodctie Cramele Odobesti. Servicii transport rutier de marfa intern si international.

Comert cu amanuntul, produse pentru copii intre 0-14 ani.

Importa si distribuie in Romania consumabile pt. laboratoarele de analize medicale: vacuteste, ace, seringi, exudate, recipiente pt. recoltare sterile, manusi examinare.

Distribuie baterii auto Rombat.

Cresterea bovinelor. Comert en-gros si en-detail. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Furnizor de unelte si echipamente agricole. Comercializare de masini si utilaje agricole.

Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Snack bar.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Comerciant de produse textile si incaltaminte. Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Incaltaminte - comercializare en-gros. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail. Comercializare produse de papetarie. Comercializare produse electrotehnice. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Comert en-gros si en-detail. Productie de materiale textile.

Panificatie. Brutarie. Produse din grau. Comert en-gros si en-detail. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie.

Comert en-gros si en-detail. Distributie de produse diverse. Transport rutier intern si international de marfa.

Comert en-gros si en-detail.

Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comert en-gros cu produse de toaleta, galanterie si igiena. Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu produse de uz general.

Activitati de ambalare condimente. Comert en-gros si en-detail.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comert en-gros si en-detail.

Cherestea. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Comert en-gros si en-detail.

Comert en-gros si en-detail.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web