Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Usi de interior.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Producem usi interne si ferestre din lemn triplustratificat cu materiale si tehnologie italiana. Oferim cel mai bun raport calitate/pret.

Vanzare si montaj porti de garaj, porti industriale, automatizari porti, usi de interior, usi multifunctionale, usi rezistente la foc tip Hormann, sisteme de interfonie si videointerfonie Commax.

 

Unic importator accesorii porti (role, balamale, sisteme autoportante) FAC Italia, distributie la nivel national, usi automate glisante, motoare industriale GFA Elektromaten Germania.

Producator usi sectionale rezidentiale si industriale, distributie nationala, automatizari NICE, usi automate, accesorii porti (role/balamale), rampa de egalizare, obturator termic.

Tamplarie PVC Salamander Germania. Feronerie ROTO NT Germania. Sticla Guardian low-emition+argon Ungaria. Armatura otel zincat 2,5 mm.

Importam, comercializam si momtam usi de intrare, de interior, industriale si de garaj, de la clasa economica pina la cea de lux.

Comercializam, montam cea mai mare gama de usi de intrare, interior, pline, decupate, din sticla, de garaj, industriale si automatizari.

Producator direct de usi de garaj si industriale, grilaje metalice tip Mall, vitrine cu sticla securizata,automatizari porti, sisteme de rafturi. Cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.

Producator/exportator de mobilier si produse din fier forjat manual, combinat cu lemn, piatra si sticla, pentru interior/ exterior, porti, garduri, balustrade, candelabre, lampi la case si biserici.

Va punem la dispozitie peste 20 de modele usi Classen, cu design modern si classic, precum si o gama variata de parchet laminat, parchet triplustratificat si parchet din lemn masiv.

Comercializam automatizari de la mai multi producatori renumiti, pt. usi si porti culisante, batante, usi de garaj, usi industriale, accesorii pt. acestea, sisteme de docare, bariere auto.

Confectionam cele mai elegante usi exterior din lemn, usi interior din lem, ferestre triplustratificate cu sistem termopan. Toata gama de mobiliere: bucatarii, dormitoare, sufragerii, camera copii.

Compania Praktinvest comercializeaza toate tipurile de usi de garaj la cele mai bune preturi de pe piata. Ne desfasuram activitatea in zona Sighet, Borsa, Viseu, Negresti Oas, Certeze.

Tamplarie PVC si aluminiu. Usi si porti garaj.

Producem: usi de garaj, industriale; porti batante; porti glisante/autoportante; garduri din fier forjat; balustrazi din fier forjat.

Producator consacrat pe piata de profil de usi de garaj, usi sectionale, usi industriale, feronerie, porti, accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, sisteme de parcare.

Import de usi pt. locuinte. Usi glisante/batante. Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de usi pt. locuinte. Usi si porti pt. garaje.

Tamplarie din aluminiu. Tinichigerie industriala. Usi de interior.

Montare de usi metalice si grilaje.

Producator vagoane. Constructii si reparatii nave. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de usi din metal. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Produse din lemn stratificat. Tamplarie din PVC si lemn. Montare de usi metalice si grilaje.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje.

Usi si porti pt. garaje. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi glisante/batante.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Montare de usi metalice si grilaje.

Import de usi pt. locuinte. Usi anti-incendiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Usi si porti automate. Usi si porti industriale.

Producator de usi din metal.

Usi/porti/sisteme de inchidere. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Actionari electrice pt. ferestre. Usi anti-incendiu. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Prelucrare lemn. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Usi de interior. Usi si porti pt. garaje. Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Usi si porti automate. Import/export de centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Consultanta.

Rafturi metalice. Stivuitoare. Echipamente de ridicat.

Usi si porti industriale. Rafturi metalice.

Exploatare forestiera. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Producator de usi pt. locuinte.

Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Confectii, profile si armaturi metalice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Montare de usi metalice si grilaje.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web