Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 101 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita.

Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice. Firma noastra executa case cu zidarie din caramida sau BCA. Construim case structura combinata, parter de zidarie, etaj din lemn. Mansarde pe structura de lemn la case, blocuri.

www.casaneo.ro

Vasta experienta in efectuarea constructiilor de drumuri si poduri. Societatea are in dotare o statie de preparat mixturi asfaltice si 2 statii de betoane.

 

Executam lucari de alpinism utilitar si industrial: estetizari fatade, reparatii tencuiala, protectii anticorozive, curatire cladiri inalte, amenajari interioare.

www.ropeconstruct.ro

Societate de import schele metalice, cofraje, popi metalici, elevatoare, pompe de mortar, betoniere, roabe, usi metalice, plase termosistem.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera.

Profixis - sisteme de fixare pt. structuri metalice si constructii care nu necesita sudura si/sau gaurire la realizarea imbinarilor. Oferim solutii alternative la metodele traditionale de fixare.

www.profixis.ro

Instalatii pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie.

www.alicstal.ro

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii din lemn.

www.altikon.go.ro

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

Constructii civile si industriale. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Pavaj; pavele beton. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii civile si industriale.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Constructii. Servicii de constructie.

www.caseinteligente.com

Vile, constructii civile, Constructii civile si industriale, locuinte, hoteluri, industriale. Prestator servicii, arhitect, constructor civil, constructii, constructii industriale, scari lemn.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Furnizor otel-beton.

Finisaje pt. constructii civile. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii-montaj. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie.

Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Dirigentie de santier. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii in constructie. Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii.

Constructii civile si industriale.

www.concretcons.com

Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Utilaje pt. constructii. Repere industriale pt. piese de schimb. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.confind.ro

Executam urmatoarele: constructii la rosu si la cheie; structuri rezistenta si consolidari; fasonari si montari otel beton; cofrari / decofrari; zidarii; placari fatade.

www.consdany.ro

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Servicii de restaurare de monumente istorice. Constructie civila. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Constructii. Servicii de constructie.

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Confectii, profile si armaturi metalice. Morarit.

Constructii si amenajari interioare. Firma executa lucrari de constructii, amenajari interioare, lucrari de gaze si lucrari de geniu.

www.disbev.ro

Servicii de demolare constructii. Artificii - prestator de servicii. Servicii in constructie. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Lucrari pirotehnice de amplasare de explozibili. Transport specializat si agabaritic.

Societatea noastra ofera urmatoarele servicii: reparatii tencuieli la inaltime, spalari geamuri, montari-demontari structuri metalice, hidroizolatii EPDM Firestone nr.1 mondial.

www.alpoconstruct.ro

Furnizeaza pietei romanesti de constructii solutii complete de pardoseli profesionale: mocheta contract role si dale, covoare PVC antibacteriene, tapet PVC, pardoseli epoxidice, gazon sintetic.

www.domotex-romania.ro

Executam atat constructii civile cat si industriale. Avem muncitori cu experienta in tara si peste hotare. Executam la cerere toata gama de constructii"la rosu"si "la cheie".

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Constructii din lemn. Constructii civile si industriale.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Fatade si finisaje in constructii.

Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse.

Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Constructii la cheie. Izolatii, hidroizolatii, ramforsari, placari (piatra, granit), piscine betonate. Amenajari exterioare si interioare. Automatizari. Irigatii gazon. Fantani (executie manuala).

Materiale si produse refractare. Constructii si reparatii termice. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati.

Constructii civile si industriale. Constructii pt. industria energetica.

Mobilier si tamplarie termoizolanta.


1 - 50 din 101
 50 - 100   100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web