Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
36 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Proiectare de constructii pt. locuit. Decoratiuni interioare.

Produse din zgura. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizare de materiale de constructii. Boltari pt. constructii.

 

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Geodezie si studii ale solului. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare poduri.

Constructii. Servicii de constructie.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie civila. Retele electrice de tensiune. Constructie si proiectare de retele. Telecomunicatii mobile.

www.arculdetriumf.ro

Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Betoane si agregate de balastiera.

www.conired.ro

Creditare si finantare. Programe personalizate. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Ignifugare lemn. Servicii de industrializare a pestelui. Motel.

www.lacasaverde.ro

Constructii civile si industriale.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Realizeaza si monteaza structuri metalice, hale industriale, show-room-uri auto, service-uri auto. Montaj panouri termoizolante. Comercializeaza dispozitive de ridicat si ancorat.

Constructii. Servicii de constructie. Exploatare si industrializarea lemnului.

Constructii edilitare si anexe.

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Constructii si arhitectura. Evaluari si expertize. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Instalatii in constructii.

Transport rutier intern si international. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa. Comert en-gros si en-detail.

Produse din lemn stratificat. Constructii din lemn. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

www.glulam.ro

Plante medicinale. Constructii civile si industriale. Productie/comercializare ceaiuri.

Utilaj pt. industria petroliera. Constructii civile si industriale. Producator de containere pt. transport de marfa. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de butelii de aragaz.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie clasica din lemn.

www.intermetal.ro

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii agricole; sere; depozite. Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Sisteme de protectie a pardoselilor, sisteme de reparare si protectie betoane, in domeniul civil si industrial, sisteme de injectii, rosturi de dilatare.

www.mc-bauchemie.ro

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie civila.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructie de drumuri si poduri. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Proiectare si instalare alimentari cu gaz.

www.procor.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.romservinvest.ro

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructii la cheie. Constructii socio-culturale.

Constructii civile si industriale. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

www.steelwork.ro

Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Antrepriza generala constructii civile si industriale. Proiectare, autorizare, executie la cheie.

Reprezentanta a firmei Isopan SpA, comercializeaza si promoveaza toata gama de produse Isopan: -panouri termoizolante cu spuma poliuretanica si vata minerala; -panouri de acoperis cu profilatura.

Constructii civile si industriale, obtinere autorizatii, proiectare, executie, urmarire lucrare, montaj confectii metalice, gipscarton, identificarea spatiilor comerciale, renovari, modernizari.

Constructii civile, industriale, agricole - structuri cadre/pereti beton armat pt. case si cladiri cu inaltime medie, structuri metalice pentru hale industriale, instalatii, amenajari interioare.

Servicii de alpinism utilitar: renovarea fatadelor cladirilor, spalarea suprafetelor vitrate, montarea confectiilor din tabla si PVC, toaletarea arborilor.

Distribuitor Rehau. Constructii, renovari, solutii complete pentru firme sau persoane particulare, montaje civile si industriale, servicii certificate ISCIR si SR EN ISO 9001/2001.

Proiectare si executie constructii; arhitectura si inginerie vile, case, cladiri birouri, hale de productie si depozitare, cladiri cu caracter comercial.

Constructii de cladiri; invelitori, sarpante si terase la constructii; amenajari interioare; proiectare cladiri si interioare; intermediere cumparare, vanzare, inchiriere in Romania, Bulgaria si Rusia.

Constructii civile, hidroizolatii speciale, fatade, zugraveli, zidarii.

Constructii case la cheie, amenajari interioare, consolidari, renovari, proiectare si consultanta in constructii.

Alpinism utilitar - lucrari de constructii la inaltime fara schele. Solutii tehnice eficiente in orice conditii de acces. 12 ani de experienta in alpinism industrial.

Demolari de precizie cu explozii controlate, la nevoie cu crearea efectului de implozie precum si demolari mecanice; evacuarea molozului rezultat si predarea terenului la cota dorita de client.

Echipa de muncitori bine pregatiti vine in ajutorul dumneavoastra cu o experienta de 7 ani in Italia. Va putem oferi o atmosfera venetiana prin fatadele pe care le efectuam.

Aplicare a pardoselilor industriale-epoxidice. Principalii beneficiari sunt operatorii din: industria farmaceutica, alimentara, service auto si depozite.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web