Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
43 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice. Firma noastra executa case cu zidarie din caramida sau BCA. Construim case structura combinata, parter de zidarie, etaj din lemn. Mansarde pe structura de lemn la case, blocuri.

www.casaneo.ro

Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

 

Producem la comanda, din fier forjat lucrat manual: garduri, porti, grilaje, parapeti pentru balcoane, balustrade pt. scari, copertine, pergole, corpuri de iluminat, obiecte pt. amenajari interioare.

www.adveltisfierforjat.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Exploatare de calcar pt. industria de constructii. Turnatorie metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Exploatare de nisip din cuart. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii de forare. Podele, pardoseli, materiale si servicii.

www.chimforex.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Utilaje pt. constructii. Repere industriale pt. piese de schimb. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.confind.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Confectii, profile si armaturi metalice. Morarit.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.fibecmetalglass.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari de metale in vederea sudarii. Prelucrari mecanice prin aschiere. Vopsitorie in camp electrostatic.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.ignofug.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Confectii, profile si armaturi metalice.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Iron Art Design face arta fierului forjat o arta a utilului, a trainiciei, a frumosului. Produse din fier forjat: garduri, porti, balustrade, grilaje, mese, scaune, paturi, ornamente.

www.iron-art.ro

Tinichigerie industriala. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de fibre de sticla si alte produse. Constructii din fibra de sticla. Prelucrare de metale. Reparatii de uz casnic - tinichigerie. Prestari servicii in salubritate si urbanism.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier din fier forjat - productie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii si confectii metalice de gabarit. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Producator de tehnica militara. Reparatii si intretinere motoare. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prestari de servicii. Reparatii utilaje pt. industria miniera. Reparatii de utilaj pt. constructii.

www.mfaromania.ro

Sisteme de rafturi pt. depozitare industriala pentru eficienta spatiului si a costurilor.

www.sisteme-rafturi.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Reparatii de uz casnic - tinichigerie.

Servicii pt. industria petroliera. Constructii-montaj.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Sisteme de tamplarie de aluminiu si PVC Rehau cu geam termopan, plase antiinsecte, confectii metalice (porti, garduri, balustrade, chioscuri). Preturi de producator!

Tamplarie clasica din lemn. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier din fier forjat - productie.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice. Impletiri din metal.

Service auto general. Toate marcile de masini. Confectii, profile si armaturi metalice. Macarale.

Servicii pt. industria petroliera. Confectii, profile si armaturi metalice. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Instalatii hidraulice. Echipamente hidraulice. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

www.tromet.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Producem o gama variata de profile amprentare, garduri, porti, balustrade, grilaje, copertine, mobilier, pergole, jardiniere. Producem structuri metalice, imprejmuiri, balustrade, rafturi.

www.vidas.ro

Stivuitoare. Rafturi metalice.


Recomandari: 7 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Contractor sau consultant general constructii; proiectant general obiective industriale si civile.

Casete luminoase, copertine, panouri publicitare, serigrafie, inscriptionari de orice fel, consultanta, confectii metalice de orice fel, grafica; birou specializat pt. intocmirea dosarelor de autorizare.

Producator de tamplarie termoizolanta din Pvc - Rehau si aluminiu - Alumil. Placari fatade si pereti cortina. Rulouri, glafuri si accesorii pentru usi si ferestre termopan. Amenajari interioare.

Tamplarie aluminiu si PVC; lucrari executate sau in curs de executie; Opera Platza (perete cortina, tamplarie exterioara), magazin Elvila Brasov (perete cortina, tamplarie exterioara, placare aluminiu.

Proiectam si realizam sisteme de schela, sisteme de cofrage si sisteme de popi de calitate, oricare ar fi tipul si dimensiunile produsului solicitat.

Societatea noastra importa si comercializeaza rafturi si stelaje metalice pentru dotarea spatiilor comerciale si depozitelor. Oferim consultanta, proiectare, transport, executie si garantie.

Scari lemn, scari, scari lux, scari elicoidale, scari beton, scari economice, metalice, structura metalica, vanguri lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web