Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii electrice si retele.

Executam lucrari de montaj, revizii si reparatii instalatii electrice interioare, tablouri electrice de distributie, automatizari, la constructii industriale si civile, asociatii de locatari.

 

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Firma atestata ANRE, executam instalatii electrice civile si industriale, instalatii interioare, iluminat exterior, masuratori PRAM, bransamente electrice, automatizari industriale si tablouri electrice.

www.elsara.ro

Instalatii electrice si retele. Posturi electrice de transformare tensiune. Paratrasnet - productie.

Instalatii electrice si retele.

www.emon.ro

Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

www.gabeti.ro

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Instalatii electrice si retele.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatie elctrica forta iluminat si automatizare moara 260t/24h. Instalatii electrice forta si automatizari ferme de ingrasare a porcilor. Instalatii electrice forta si automatizari.

www.novelectro.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii electrice si retele.

www.rigorinstal.ro

Instalatii electrice si retele. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Productie si comercializare de plasa de sarma. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Becuri, iluminat stradal si particular. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice.

Reparatii electro-energetice 0,4-20Kv. Reparatii aparataj mare electric in statii electrice. Reparatii intrerupatoare de medie tensiune I.U.P. Reparatii intrerupatoare de mare putere: Oromax, ASRO.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Constructii-montaj electroenergetice 0,4-20kV; proiectare; service; PRAM; asistenta tehnica. Certificare ISO 9001/2000 si ANRE.

www.swisoelectric.ro

Automatizari de noua generatie.

www.telematic.ro

Instalatii electrice si retele.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Instalatii termice, solutii in domeniul energetic.

Rebobinari - reparatii motoare electrice de orice tip - garantie 18 luni.

Instalari si service: instalatii electrice; paratrasnete; inpamantari; automatizari; centrale telefonice; sisteme de alarma si supraveghere video; antene terestre si satelit; stingerea incendiilor.

Proiectare si executie instalatii electrice de forta, iluminat, interfon, videofon, camere de supraveghere, automatizari locuinte.

Asiguram proiectare, executie, garantie, mentenanta si service pentru urmatoarele tipuri de lucrari: instalatii electrice exterioare/interioare, automatizari, sisteme de protectie si paza.

Execut si/sau reparar instalatii electrice cu curenti de joasa si medie tensiune in cladiri civile(vile, blocuri de locuinte, birouri); automatizari, porti, sisteme protectie, audio-video, alarme.

Furnizor de echipamente de climatizare auto pentru autovehicule si aplicatii speciale, instalatii de refrigerare si congelare auto, piese de schimb si service.

Company with private capital, specialized in electrical installations for civil and industrial buildings, electrical distribution & automation boards, specialized in lighting design.

Executam lucrari instalatii electrice industriale, hoteluri, sedii de birouri.

Instalatii electrice civile si industriale. Producator de tablouri electrice de joasa tensiune.

Instalatii electrice pana la 0.4 kv, montare camere de supravegrere, alarme antiefractie.

Atestata de A.N.R.E executa in jud. Ilfov bransamente electrice mono si trifazice, aeriene si subterane, instalatii electrice interioare, verificari prize (impamantare).

Servicii executie, proiectare, intretinere instalatii electrice, tablouri electrice, paratraznete.

Lucrari de instalatii electrice pentru persoane juridice. Sisteme de securitate si de avertizare incendiu.

Electrician autorizat ANRE. Proiectare si executie instalatii electrice, automatizarii, retele calculatoare, telefonie, TV.

Proiectare si executie retele electrice de joasa tensiune si retele de curenti slabi pentru orice tip de obiectiv civil sau industrial.

BMS (Business Management System pentru obiective civile, industriale si rezidentiale), instalatii electrice, automatizari, materiale electrice, servicii (proiectare si verificare instalatii electrice).

Lucrari de instalatii electrice.

Oferim solutii pentru sfera constructiilor industriale si civile, intretinere, proiectare, livrare si distributie pentru o gama larga de aplicatii si nevoi din domeniul electric.

Servicii orice automatizare inclusiv masini bowling AMF sau Brunswick.

Instalari si service: instalatii electrice; paratrasnete; inpamantari; retele telefonice; retele internet.

Realizeaza proiectare, consultanta, executie, vinzare echipamente electrice si punere in functiune Voce Date, Automatizari, Efractie, Control Acces, BMS.

Alarme auto. Montaj preturi bune. Boxe dimensiuni. Boxe pe masina. Senzori parcare. Montaj la pret bun.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

Proiectam si executam cu maxima seriozitate instalatii paratrasnet. Puteti obtine siguranta unei instalatii executata cu materiale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Societate comerciala specializata in executia instalatiilor electrice, ofera servicii de calitate in domeniul montajului, echiparii si service-ului pt. instalatiile si echip. electrice.

V-ati construit o casa noua si nu aveti energie electrica? Sau instalatia electrica din locuinta dumneavoastra nu mai functioneaza? Acum ati gasit solutia!

Automatizari industriale cu automate programabile S5/S7, service utilaje industriale, comercializare piese de schimb diverse. Convertizoare de frecventa, senzori inductivi si optici, regulatoare.

Toata gama de materiale electrice, cabluri si conductoare, trasee electrice, corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare, apa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web