Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 78 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Executam instalatii la cele mai mici preturi de pe piata, lucrate cu profesionalism de peste 20 ani. Oferim garantie, corectititudine si seriozitate pe primul plan.

www.electrice-bucuresti.ro

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

nmsistems.eu

 

Instalari si service: instalatii electrice; paratrasnete; inpamantari; automatizari; centrale telefonice; sisteme de alarma si supraveghere video; antene terestre si satelit; stingerea incendiilor.

www.hamel.ro

Oferim gama completa de servicii in domeniul electric, proiectare, executie, reparatii, modernizari, service, interventii de urgenta, impamantare, paratrasnet, contorizare, tablouri electrice.

www.AbilElectric.Ro

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Executie, comercializare si proiectare instalatii electrice pentru constructii, sisteme de securitate (antiefractie, control acces, supraveghere video, interfonie si videointerfonie, antiincendiu).

www.aessolution.ro

Instalatii electrice si retele.

Oferim servii pentru realizare de instalatii electrice; instalatii sanitare; amenjari interioare; amenajari exterioare; contracte de mentenanta. Calitate, garantie.

www.amperom.es.tl

Instalatii electrice si retele. Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.arconi.ro

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si aparatura electrica.

Sisteme de receptie individuale sau colective, terestre sau prin satelit. Sisteme de sonorizare pentru uz industial si civil. Sisteme de detectie si alarma antiefractie, incendiu,control acces.

Realizeaza, amenajeaza si monteaza: instalatii luminoase, figurine, figurine luminoase, brazi, brazi luminosi in parcuri sau alte zone de interes public.

BMS (Business Management System pentru obiective civile, industriale si rezidentiale), instalatii electrice, automatizari, materiale electrice, servicii (proiectare si verificare instalatii electrice).

www.cems.ro

Societate comerciala specializata in executia instalatiilor electrice, ofera servicii de calitate in domeniul montajului, echiparii si service-ului pt. instalatiile si echip. electrice.

www.conelectro.ro

Serviciul de reparatii casnice este oferit bucurestenilor de o echipa mixta de tehnicieni compusa din: instalatori, electricieni, tamplari, zugravi si lacatusi ce se deplaseaza rapid.

www.reparatot.ro/electrician.html

Lucrari de instalatii electrice.

Proiectare si executie instalatii electrice de forta, iluminat, interfon, videofon, camere de supraveghere, automatizari locuinte.

www.dsinstal.home.ro

Instalatii electrice, echipamente electrice si electronice, service, reparatii, cablari retele, supraveghere si alarma, sisteme de antena satelit, depanare electronice, GSM, GPS, resoftari, hardware.

antene.3x.ro

Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Instalatii electrice si retele.

Proiectarea si executia automatizarii cladirilor de la expertii in BMS (Building Management System). Proiectare si executie BMS si curenti slabi.

www.proiectare-bms.ro

Prestam servicii in urmatoarele domenii: instalatii sanitare; instalatii termice; instalatii electrice; instalatii gaze; automatizari; supraveghere.

Executie lucrari de instalatii electrice si automatizari aferente ansamblurilor de locuinte, spatiilor comerciale, birourilor. Reparatii si remedieri.

www.elconi.ro

Toata gama de materiale electrice, cabluri si conductoare, trasee electrice, corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare, apa.

www.electriceromania.ro

Executam lucrari de bransamente electrice, masuratori PRAM, intocmeste documentatia necesara conectarii la reteaua de energie electrica, pentru persoane fizice si companii.

www.electrictriumf.ro

Servicii: montaj si reparatii turbine cu abur si compresoare; instalare grupuri cu ciclu combinat; instalare si reparatii echipamente hidroelectrice; reparatii motoare, generatoare si transformatoare.

www.electroservice.ro

Instalatii electrice si retele.

Executa reparatii si rebobinari pentru orice tip de motor electric. Reabilitari piese de schimb. Garantie.

Oferim echipamente si solutii pentru case inteligente din zona rezidentiala (case, vile) sau de afaceri (centre comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, scoli, centre medicale, gradinite).

www.electroart.ro

Atestata de A.N.R.E executa in jud. Ilfov bransamente electrice mono si trifazice, aeriene si subterane, instalatii electrice interioare, verificari prize (impamantare).

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Instalatii electrice si retele.

Stim cat de importante sunt bunurile si economiile adunate sub un acoperis: casa dvs. Daca va faceti griji pt. protejarea lor, noi avem solutia: sistem de interfon sau videointerfon.

Instalatii electrice si retele.

Efectuam instalatii electrice, reparatii, montaj in orice fel de cladire, masuratori PRAm.

Asiguram proiectare, executie, garantie, mentenanta si service pentru urmatoarele tipuri de lucrari: instalatii electrice exterioare/interioare, automatizari, sisteme de protectie si paza.

Instalatii electrice si retele. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

www.flashgroup.ro

Automatizari industriale cu automate programabile S5/S7, service utilaje industriale, comercializare piese de schimb diverse. Convertizoare de frecventa, senzori inductivi si optici, regulatoare.

www.industrial-service.ro

Alarme auto. Montaj preturi bune. Boxe dimensiuni. Boxe pe masina. Senzori parcare. Montaj la pret bun.

alarmebune.blogulmeu.net

Realizare de instalatii electrice de tip industrial/comercial/civil de orice tip si dimensiuni. Echipele de montaj sunt alcatuite din electricieni cu experienta iar materialele folosite, calitative.

www.frigoelectric.ro/

Instalatii electrice si retele.

www.gep.ro

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente.

Instalatii electrice blocuri si locuinte, tablouri electrice, monitorizare video, senzori prezenta! Probabil cel mai mare rival de pe piata a celor mai puternici in materie de retele electrice!

Servicii executie, proiectare, intretinere instalatii electrice, tablouri electrice, paratraznete.

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

www.hamel.ro

Instalatii electrice si retele.

www.hensel.ro

Proiectam si executam cu maxima seriozitate instalatii paratrasnet. Puteti obtine siguranta unei instalatii executata cu materiale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Instalatii electrice pana la 0.4 kv, montare camere de supravegrere, alarme antiefractie.

Electrician autorizat ANRE. Proiectare si executie instalatii electrice, automatizarii, retele calculatoare, telefonie, TV.

www.marianelectrice.ro

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.


1 - 50 din 78
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web