Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile.

Oferim produse din diverse domenii: birotica, tehnica de calcul (copiatoare, PC-uri, laptopuri), servicii si produse de securitate informatica, service echipamente birotica, servicii de consultanta.

www.eastwest.ro

Birotica. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

 

Service, depanare, reparatii calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului, importatori de echipamente de tehnica de calcul.

Reumpleri cartuse cerneala si toner, comercializare hartie copiator si imprimanta, componente calculator.

Componente hardware pt. calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Vanzari tehnica de calcul si consumabile, service tehnica de calcul, reumpleri cartuse, consultanta.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

www.elapis.ro

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Service, depanare, reparatii calculatoare. Service si reparatii copiatoare. Copiatoare si service. Imprimante. Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Refill cartuse inkjet si laser; Service de intretinere imprimante; Comert consumabile imprimante.

www.rmservice.ro

Imprimante.

Refill cartuse imprimante si consumabile originale.

rmservice.wgz.ro

Componente hardware pt. calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Sisteme video de supraveghere.

www.seektron.ro

Reincaracari cartuse. Imprimante second-hand. Imprimante noi. Consumabile pentru imprimante si copiatoare. Cartuse laser remanufacturate. Service imprimante, calculatoare, copiatoare. Vanzari in rate.

www.topicom-qrc.ro

Importator tehnica de calcul SH.

www.vicomputers.ro

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Accesorii pt. calculatoare.

Furnizam computere, componente, accesorii orice marca din import. Furnizam consumabile originale compantibile HP, Cannon, Lexmark, Minolta, Panasonic, Brother, Epson. Upgrade PC-uri.

ELSACO Online Shop va ofera la preturi de importator componente PC, calculatoare si notebook-uri. Cumparati in rate direct de la magazinele ELSACO din Bucuresti.

Firma IKON comercializeaza calculatoare, componente, periferice si consumabile. Livrare gratuita la domiciliul clientului pentru Bucuresti.

Import si distribute gama larga de produse din domeniul tehnicii de calcul: accesorii, periferice, componente, consumabile, media.

Grafica 3D,2D; Web Design; Identitatea Companiei; Comert IT; Consultanta Software-Hardware; Productie Evenimente; Sound-Light&video Equipment.

KMP PrintTechnik: producator consumabile compatibile pentru imprimante matriceale, faxuri, imprimante, copiatoare. Reciclarea cartuselor laser si pe cerneala si reintroducerea lor in circuitul comercial.

Realizam sisteme de monitorizare, control si inregistrare pentru industria alimentara.

Importul si distributia de tehnica de calcul si copiatoare digitale an/color Sharp, Konica, Canon noi si second-hand. Asiguram service si distributie in judetele BV, CV, HG.

Import si distributie componente PC. Performanta la un click distanta.

Distributie consumabile imprimanta INKTEC si produse papetarie-birotica Pelikan&Rotring.

sigmaNET.ro - IT profesional, solutii, calculatoare, VoIP, retele, consumabile, imprimante, accesorii, multimedia, componente, periferice, rate, magazin online, cartuse, cerneala, Canon, Epson, HP.

Componente calculatoare, sisteme, instalari retele, service retele, supraveghere video, imprimante, consumabile, depanari, incarcari cartuse, reparatii imprimante, service la sediul clientilor.

Imprimante de carduri PVC Fargo; imprimante de carduri PVC Cleajet; cartele PVC; riboane; accesorii carduri; imprimante Ink-Jet si Laser; consumabile originale si compatibile.

Imprortator si distribuitor de IT key components: CPU: AMD; MB: DFI, Chaintech; mem.: PQI; video: Daytona, Xpert Vision, Chaintech; case: JNC, Frontier; mon: IDream, Lite-On; tv tuner: Wayjet.

Unic importator cartuse de imprimante din Germania de la firma Berolina.

Furnizam produse si servicii din domeniul IT. Specializati in dotarea sediilor cu echipamente de calcul, in functie de necesitati, precum si in implementarea retelelor de calculatoare.

Omni Tech calculatoare, componente, monitoare , imprimante, consumabile. Proiectare si executie retele. Sisteme de supraveghere. Service, recuperari date.

Magazin online de unde puteti cumpara calculatoare, componente, periferice.

Comercializare calculatoare, componente, periferice si consumabile precum si service calculatoare; conceperea, gazduirea, promovarea si intretinerea site-urilor web; internet cafe.

Importator direct calculatoare, monitoare, imprimante, componente second hand reconditionate. Brand name: Compaq, IBM, Dell, Hp, vanzare en-gros. Preturi speciale pentru reseller.

Componente, imprimante, consumabile, periferice la cele mai bune preturi. Livrari gratuite pe raza judetelor Dambovita si Braila. Pentru comenzi mai discounturi atractive!

Producem role case de marcat orice fel, personalizate, hartie imprimanta in modul continuu, role fax si telex.

Produse hardware si software, service calculatoare si imprimante, reumpleri cartuse.

Internet Cafe cu 22 de statii, pe care se pot rula toate aplicatiile si jocurile de pe piata. Service imprimante, monitoare. Refilari de cartuse. Vanzari de componente noi si second-hand.

Oferim o gama completa de servicii software, de la consultanta IT, analiza si design pana la dezvoltarea si implementarea de solutii integrate.

Infiintata in anul 1994 ca o societate de service de calculatoare, vanzari periferice si componente de PC si instalari de retele. Accesorii textile (ata, fermoar, nasturi, panglici).

Venind in intampinarea necesitatilor clientilor si a tendintei de crestere a cererii pentru acest tip de servicii, DOT MEDIA vizeaza o pozitie de top in domeniul consultantei si vanzarilor IT.

Franciza Cartridge World este nr.1 mondial in reumplerea cartuselor de imprimanta. Reumplem toate tipurile de cartuse de imprimanta, copiator, fax. Garantie 100% pentru serviciile prestate.

Calculatoare, laptopuri, monitoare, servere, imprimante, copiatoare, service, retelistica. Marci comercializate: HP, Acer, Intel, Kyocera, Toshiba, AMP, D-Link, 3 Com, Microsoft.

Punctul de referinta in procurarea online de solutii, echipamente si consumabile de birou. Asiguram cele mai bune preturi, service profesionist, termene de plata flexibile, livrare in maxim 24 ore.

Vanzari on-line calculatoare, notebooks, imprimante, componente, RATE/leasing!

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web