Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 87 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Infiintata in anul 1994 ca o societate de service de calculatoare, vanzari periferice si componente de PC si instalari de retele. Accesorii textile (ata, fermoar, nasturi, panglici).

atecdrexim.ro

Realizam sisteme de monitorizare, control si inregistrare pentru industria alimentara.

www.echorom.ro

 

Oferim o gama completa de servicii software, de la consultanta IT, analiza si design pana la dezvoltarea si implementarea de solutii integrate.

www.visualsystems.ro

Firma cu experienta de 4 ani, specializata in comercializarea de imprimante, copiatoare, multifunctionale si consumabile pt. acestea de la cei mai importanti producatori.

Furnizam produse si servicii din domeniul IT. Specializati in dotarea sediilor cu echipamente de calcul, in functie de necesitati, precum si in implementarea retelelor de calculatoare.

www.abcomputer.ro

Servicii profesionale de reumplere (reincarcare, refill) a cartuselor si tonerelor. Comercializam consumabile inkjet si laserjet pt. orice model de imprimanta, copiator, multifunctional, fax, plotter.

www.printsolution.ro

Instalare si intretinere de centrale telefonice. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si.

Retele de calculatoare. Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Comercializare produse de papetarie. Imprimante.

www.alsys.ro

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Retele de calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante. Accesorii pt. calculatoare. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Tehnica de calcul.

www.altair.ro

Calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Imprimante. Componente hardware pt. calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

www.amerilex.ro

Import si distributie componente PC. Performanta la un click distanta.

www.and-grup.com

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

www.anmado.ro

Calculatoare. Software. Componente hardware pt. calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Comert cu calculatoare.

Furnizam computere, componente, accesorii orice marca din import. Furnizam consumabile originale compantibile HP, Cannon, Lexmark, Minolta, Panasonic, Brother, Epson. Upgrade PC-uri.

www.armis.net

Calculatoare. Furnizor de calculatoare second-hand. Laptop-uri, componente. Componente hardware pt. calculatoare. Imprimante. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Echipamente de birou. Service, depanare, reparatii calculatoare.Furnizor consumabile printer, toner, etc.

www.ascomputer.ro

Accesorii pt. calculatoare. Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

www.banattika.ro

Unic importator cartuse de imprimante din Germania de la firma Berolina.

Componente calculatoare, sisteme, instalari retele, service retele, supraveghere video, imprimante, consumabile, depanari, incarcari cartuse, reparatii imprimante, service la sediul clientilor.

www.beta-n.ro

Vanzari on-line calculatoare, notebooks, imprimante, componente, RATE/leasing!

www.beta-n.ro

Magazin on-line, produse IT.

www.cumparit.ro

Calculatoare, laptopuri, monitoare, servere, imprimante, copiatoare, service, retelistica. Marci comercializate: HP, Acer, Intel, Kyocera, Toshiba, AMP, D-Link, 3 Com, Microsoft.

www.bluecomputers.ro

Calculatoare. Retele de calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare. Producator de componente pt. calculatoare.

www.netix.ro

Comert cu cartuse cu toner, cerneala, riboane, piese de schimb destinate imprimantelor si copiatoarelor. Produse OEM sau compatibile echivalente celor OEM. Livrare la client.

Sisteme IT, componente, software, intretinere/reparatii IT. Transporturi interne si internationale de marfuri.

cameleon-transport.ro

Vindem calculatoare second hand la cele mai mici preturi.

www.calculatoareok.ro

Retele de calculatoare. Accesorii pt. calculatoare.

www.chrome.ro

Software.

www.cinor.ro

Magazin vanzari online calculatoare, componente PC si echipamente de retea.

www.cly.ro

Import si distribute gama larga de produse din domeniul tehnicii de calcul: accesorii, periferice, componente, consumabile, media.

www.combox.ro

Componente hardware pt. calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Cartele magnetice de acces, pontaj, identificare. Tehnica de calcul. Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Furnizor de etichete textile personalizate.

www.compusoft.ro

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Software. Retele de calculatoare.

www.conceptdata.ro

Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

www.css.ro

Grafica 3D,2D; Web Design; Identitatea Companiei; Comert IT; Consultanta Software-Hardware; Productie Evenimente; Sound-Light&video Equipment.

cultech.ro

Software. Componente hardware pt. calculatoare. Calculatoare. Proiectare asistata de calculator. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Inginerie; proiectare. Servicii industriale.

www.cybernetics.ro

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

www.reincarcari.ro

Comert cu calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Venind in intampinarea necesitatilor clientilor si a tendintei de crestere a cererii pentru acest tip de servicii, DOT MEDIA vizeaza o pozitie de top in domeniul consultantei si vanzarilor IT.

www.dotmedia.ro

Tehnica de calcul. Calculatoare.

www.duras.ro

Comercializare calculatoare, componente, periferice si consumabile precum si service calculatoare; conceperea, gazduirea, promovarea si intretinerea site-urilor web; internet cafe.

www.ecomputer.ro

ELSACO Online Shop va ofera la preturi de importator componente PC, calculatoare si notebook-uri. Cumparati in rate direct de la magazinele ELSACO din Bucuresti.

shop.elsaco.com

Magazin online de calculatoare. Vanzare de computere, electronice, laptop, notebook, aparate foto, video, servere, consumabile, componente pc, software, retelistica, wireless.

www.euxincomputers.ro

Imprimante. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare.

www.fabi.ro

Magazinul dumneavoastra online de calculatoare, componente PC si alte produse IT. La noi o sa descoperiti cele mai bune oferte calitate/pret.

www.idshop.ro

Firma IKON comercializeaza calculatoare, componente, periferice si consumabile. Livrare gratuita la domiciliul clientului pentru Bucuresti.

www.ikon-romania.com

Comercializeaza o gama larga de display, tastaturi, bottom case, placa de baza, incarcatoare, baterii de la cei mai importanti producatori din domeniu.

www.prolaptop.ro

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

www.informedia.ro

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

www.inkshop.ro

Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare. Accesorii pt. calculatoare.

www.innovator.ro

Monitoare second-hand. Calculatoare second-hand. Laptopuri second-hand. Imprimante second-hand. TFT second. Servere. Componente.

www.interlink.ro

Magazin online care distribuie o gama variata de componente si subansamble, accesorii si elemente multimedia, dispozitive mobile, consumabile, periferice, telefoane si accesorii GSM.

www.itperfect.ro


1 - 50 din 87
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web