Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii complete de curatenie: industriala, comerciala, birouri, cladiri rezidentiale, spatii exterioare, maturat spalat si aspirat stradal.

www.covergroup.ro/

 

Spalatorie (curatatorie) covoare, mochete, tesaturi groase. Serviciile se executa cu utilaje moderne si detergenti profesionali! Colectarea si livrarea-la domiciliul clientului.

Executam servicii de curatenie civila, dupa constructor, intretinere, menaj, deratizare, dezinsectie. Preturi minime, seriozitate maxima!

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii de menaj si gospodarie.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Suntem o agentie specializata in organizarea profesionista a nuntilor si a evenimentelor festive. Noi dam viata ideilor tale si iti aducem clipe de neuitat.

www.lunaevents.ro

Servicii de menaj si gospodarie.

Aceasta firma a luat fiinta pentru a veni in sprijinul celor care doresc un acvariu si nu au timpul si cunostintele necesare sa-l intretina! Amenajari si intretineri de acvarii!

Servicii de menaj si gospodarie.

Sloganul firmei noastre "curatenie totala".

www.curatenietotala.cabanova.com

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Firma de curatenie profesionala pentru birouri, hale industriale, spatii comerciale, spatii verzi, parcari, cai acces, alpinism utilitar in Ploiesti.

www.secoteh.com

Servicii profesionale curatenie.

www.stefainvest.ro

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Comercializare produse de papetarie.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Servicii profesionale si integrale de curatenie in sedii de firme si locuinte particulare.

Servicii de curatenie industriala si civila. Standarde si proceduri europene. Echipamente si substante de inalta calitate. Personal calificat.

Servicii profesionale de curatenie; cel mai bun raport calitate/servicii/preturi. Timpul nostru de lucru este timpul dvs. liber!

Servicii de curatenie pentru sedii firme, birouri, banci, locuinte si spatii comerciale.

Spalatorie si curatatorie ecologica. Cele mai performante utilaje, servicii de inalta calitate. Livrare si colectare gratuita. Reduceri de preturi pt. cantitati mari.

Organizari evenimente; pachete complete de servicii pentru organizari de evenimente de firma si private, inclusiv nunti.

Spalatorie curatatorie chimica ecologica. Utilaje moderne, solutii ecologice. Comenzi online (lenjerie, camasi, pantaloni, cearsafuri, perdele, articole piele, bluze, rochii, covoare, carpete).

Facem curat la tine acasa, la firma ta, oriunde. Mini-preturi si oferte speciale. Programari 7 zile din 7.

Servicii profesionale de curatenie pentru sedii firme, spatii birouri, hale de productie, spatii de locuit, magazine.

Managementul de administrarea cladirilor. Servicii de curatenie civila si industriala. Slefuit marmura, granit, mozaic. Slefuit parchet, lacuit, lustruit. Spalat/dezinfecrat mochete.

Servicii complete de curatenie la un inalt standard de performanta. DPS inseamna integritate, pricepere, indemanare, intr-un cuvant, servicii de calitate.

Servicii moderne de spalatorie si curatatorie, servicii de ridicare si livrare a rufelor de la domiciliu, intr-un termen rapid.

Servicii de curatenie profesionale adresate persoanelor juridice/fizice. Curatenie generala. Curatenie pe baza de abonament (contract). Curatenie dupa constructor, zugrav sau alte evenimente.

Sisteme de igiena complete si profesionale: echipamente profesionale de curatenie (dispensere, dozatoare), consumabile (hartie, detergenti), odorizante, accesorii profesionale de curatenie (raclete).

Servicii profesionale de curatenie industriala, office si home.

Servicii complete de curatenie profesionale, servicii de curatenie de intretinere, generala (pe baza de contract sau ocazional), curatenie apartamente, birouri, spatii comerciale, curatat mochete.

Suntem tineri, dinamici, cu multa imaginatie, dar in acelasi timp si perfectionisti. De aceea vom avea grija ca evenimentul pe care il organizam impreuna cu dumneavoatra sa fie unul de neuitat.

Curatenia o problema? Asii curateniei va ofera servicii profesionale de curatenie pentru locuinte, spatii comerciale sau birouri. Curatenie de intretinere, curatenie generala sau dupa constructor.

Servicii complete in domeniul curateniei profesionale, asigurate in totalitate care sunt perfect adaptate atat spatiilor de locuit (apartamente, vile) cat si spatiilor comerciale.

Asigurarea curateniei pentru sedii de firme, birouri, spatii comerciale, unitati bancare, centre de afaceri, magazine, cabinete medicale si de infrumusetare.

Firma specializata in servicii de: babysitting; ingrijire persoane in varsta sau bolnave; menaj in firme si locuinte; organizarea unui eveniment (hostess); resurse umane.

Servicii complete de curatenie.

Servicii profesionale de dezinsectie si deratizare cu substante avizate de ministerul sanatatii si personal calificat.

Servicii profesionale de curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere, curatenie generala. Servicii de curatenie birouri, sedii de firme si spatii comerciale, sedii de banci, hoteluri.

Serviciile oferite de catre firma noastra reprezinta servicii de spalatorie si curatatorie ecologica, inlaturare pete, calcat profesionist, revigorare tesaturi precum si colectare si livrare gratuita.

Servicii profesionale de curatenie si intretinere.

Ofera solutii complete pentru grupurile sanitare - dozatoare de sapun si prosoape hartie, uscatoare de maini/par, odorizante, dispensere centre-feed, ustensile curatenie si multe altele.

Servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale, hale, apartamente si vile.

Firma de curatenie din Bucuresti va ofera servicii profesionale de curatenie in birouri, apartamente, vile, spatii comerciale, depozite. Pentru detalii si oferta de preturi vizitati pagina web.

Oferim servicii profesionale de curatenie pentru sedii de firme, birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite, hoteluri, persoane fizice: curatenie de intretinere, curatenie generala.

Specializati in alpinism utilitar, alpinism industrial si lucrari la inaltime pe corzi de alpinism utilitar. Transformam un constructor priceput intr-un alpinist utilitar profesionist.

Firma profesionala servicii curatenie, prestam servicii de curatenie pentru spatii comerciale, imobile, sedii firme, precum si in alte locatii unde suntem solicitati.

Efectueaza lucrari de curatare-intretinere cladiri, dezinsectie, deratizare, cu solutii si substante de ultima generatie, importate din Germania, Italia, SUA.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web