Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 106 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Inchiriem pentru instructori si antrenori sala 140mp, central, pentru desfasurare de cursuri de dans sau sportive(arte martiale) cu copii sau adulti. Parcare proprie pazita, parchet, oglinzi, sonorizare, vestiare, AC, receptie. Organizam evenimente.

https://www.saladuplex.ro

Inchiriere sala moderna 140mp. pt. evenimente, sport & dans in Unirii, Bucuresti la cele mai mici preturi. Vestiare, sonorizare. Coregrafie, arte martiale, cursuri de dans, balet, reiki, repetitii.

www.ydeal.infocompanies.com

 

Servicii de curatenie civila si industriala; intretinere marmura, granit, mozaic si alte tipuri de suprafete; amenajare si intretinere spatii verzi; servicii de dezinsectie si deratizare.

www.bsecocleaning.ro

Agentie specializata in organizari de evenimente private corporate si publice. oferim clientilor nostri o gama larga de solutii, precum si solutii individuale adaptate specificului fiecarui eveniment.

www.soultosoul.eu

Firma specializata in servicii de: babysitting; ingrijire persoane in varsta sau bolnave; menaj in firme si locuinte; organizarea unui eveniment (hostess); resurse umane.

www.acasa-expert.com

Plasare de bone, menajere, persoane pt. ingrijire bolnavi. Personal casnic de incredere. Ani buni de experienta in selectia de personal casnic. Costuri scazute. Selectie de calitate in timp rapid.

acceda.ro

Managementul de administrarea cladirilor. Servicii de curatenie civila si industriala. Slefuit marmura, granit, mozaic. Slefuit parchet, lacuit, lustruit. Spalat/dezinfecrat mochete.

www.activstedo.ro

Firma de curatenie din Bucuresti va ofera servicii profesionale de curatenie in birouri, apartamente, vile, spatii comerciale, depozite. Pentru detalii si oferta de preturi vizitati pagina web.

www.cleanland.ro

Va suntem alaturi in organizarea evenimentelor private (nunti, botezuri si aniversari) unde grijile dvs devin grijile noastre! Ne vom ocupa cu toata responsabilitea si seriozitatea.

www.adelante.ro

Firma curatenie birouri, spatii comerciale, hale industriale, curatenie mocheta.

www.curatenieluna.ro

Servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale, hale, apartamente si vile.

www.curatluna.ro

Oferim servicii de curatenie atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, utilizand aparatura performanta, moderna, solutii ecologice si personal instruit, sub supraveghere.

www.alpeclean.ro

Curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor pt. spatii comerciale, birouri societati, case particulare, institutii bancare.

www.amicoblu.ro

Servicii moderne de spalatorie si curatatorie, servicii de ridicare si livrare a rufelor de la domiciliu, intr-un termen rapid.

www.androsstil.ro

Servicii de menaj si gospodarie.

Servicii complete de curatenie.

www.arielservices.ro

Sisteme de igiena complete si profesionale: echipamente profesionale de curatenie (dispensere, dozatoare), consumabile (hartie, detergenti), odorizante, accesorii profesionale de curatenie (raclete).

Servicii de traducere. Cursuri pt. invatare limbi straine.

www.avalon.ro

Servicii de curatenie profesionale adresate persoanelor juridice/fizice. Curatenie generala. Curatenie pe baza de abonament (contract). Curatenie dupa constructor, zugrav sau alte evenimente.

www.clean-service.ro

Firma de curatenie care ofera servicii curatenie, menaj, curatenie la domiciliu, curatenie birouri, curatenie spatii comerciale. Personal cu experienta.

www.monzacleaning.ro

Servicii complete de curatenie profesionale, servicii de curatenie de intretinere, generala (pe baza de contract sau ocazional), curatenie apartamente, birouri, spatii comerciale, curatat mochete.

www.bestclean.ro

Servicii de curatenie industriala si civila. Standarde si proceduri europene. Echipamente si substante de inalta calitate. Personal calificat.

www.blueteam.ro

Servicii de menaj si gospodarie. Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

www.bonamia.ro

Firma de curatenie din Bucuresti oferim servicii profesionale de curatenie pentru firme, birouri, banci, apartamente, vile, hale industriale, frigidere industriale, show-room.

www.bpclean.ro

Spalatorie si curatatorie ecologica. Cele mai performante utilaje, servicii de inalta calitate. Livrare si colectare gratuita. Reduceri de preturi pt. cantitati mari.

www.bravoclean.ro

Firme curatenie acopera servicii de curatenie in Bucuresti si in alte localitati. Ne ocupam de curatat/spalat geamuri, curatat canapea, curatare canapele, intretinere birouri, spalare scaune birou. Firma de curatenie Bucuresti curata tapiterie auto, presteaza curatat mocheta, covoare la domiciliu, curatenie dupa constructor si curatenie generala.

www.curatenieok.com

Firma de curatenie axata pe serviciile de curatenie in apartamente. Curatenia apartamentului tau este garantia noastra.

www.cityclean.ro

Nu aveti timp sau pur si simplu nu dispuneti de energia necesara pentru a face curat in locuinta dumneavoastra? Class Cleaning va sta la dispozitie cu serviciul de curatenie la domiciliu!

www.classcleaning.ro/curatenie-domiciliu.html

Servicii profesionale de curatenie si intretinere birouri, sedii firma, apartamente, vile, dupa constructor, industrial, evenimente.

www.expressclean.ro

Agentie de recrutare personal casnic in cadrul careia recruterii au experienta peste 7 ani. Bone si persoane pentru ingrijire varstnici si bolnavi la domiciliu.

www.cleaning-babysitting.ro

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

www.curatatorieecologica.go.ro

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

www.blueclean.ro

Serviciile oferite de catre firma noastra reprezinta servicii de spalatorie si curatatorie ecologica, inlaturare pete, calcat profesionist, revigorare tesaturi precum si colectare si livrare gratuita.

www.blueclean.ro

Va punem la dispozitie, la preturi fara concurenta, o gama larga si flexibila de servicii de curatenie pentru: spatii de birouri, galerii, centre de afaceri si alte spatii.

www.cleaning-off.ro

Efectueaza lucrari de curatare-intretinere cladiri, dezinsectie, deratizare, cu solutii si substante de ultima generatie, importate din Germania, Italia, SUA.

www.dderatizare.go.ro

Servicii profesionale de curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere, curatenie generala. Servicii de curatenie birouri, sedii de firme si spatii comerciale, sedii de banci, hoteluri.

www.dharmaclean.ro

Servicii complete de curatenie la un inalt standard de performanta. DPS inseamna integritate, pricepere, indemanare, intr-un cuvant, servicii de calitate.

dps-cleaning.ro

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

www.7ani.ro

Spalatorie curatatorie chimica ecologica. Utilaje moderne, solutii ecologice. Comenzi online (lenjerie, camasi, pantaloni, cearsafuri, perdele, articole piele, bluze, rochii, covoare, carpete).

www.ecoclean.ro

Oferim servicii profesionale de curatenie pentru sedii de firme, birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite, hoteluri, persoane fizice: curatenie de intretinere, curatenie generala.

www.crif.cabanova.ro

Decoratiuni. Decoratiuni interioare. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii profesionale de curatenie industriala si civila in: birouri, sedii de banci, socetati comerciale, vile, apartamente, spatii comerciale, pe baza de abonament sau la cerere.

www.effectclean.ro

Servicii de curatenie industriala.

www.sinclea.ro

Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

www.utilaje-curatatorii.ro

Ofera servicii profesionale de curatenie adresate persoanelor fizice si juridice. Curatenie generala. Curatenie de intretinere (pe baza de abonament).

www.officecleaning.ro

Ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie non stop in toate localitatile.

servicii-deratizare-dezinsectie.ro

Servicii de curatenie pentru sedii firme, birouri, banci, locuinte si spatii comerciale.

WWW.fastcleanserv.go.ro

Servicii de fotografiere pt. evenimente.

Servicii de fotografiere pt. evenimente.


1 - 50 din 106
 50 - 100   100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web