Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
27 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii.

Construim case de locuit, vile, case de vacanta, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn si osb, case ecologice. Firma noastra executa case cu zidarie din caramida sau BCA. Construim case structura combinata, parter de zidarie, etaj din lemn. Mansarde pe structura de lemn la case, blocuri.

www.casaneo.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Agentie imobiliara ful-service.

 

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare arhitectonica. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

www.danmanea.ro

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

www.danmanea.ro

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Grafica si design manual pt. agenti economici. Pictura & grafica.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Dirigentie de santier. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii in constructie. Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii.

Servicii de cadastru si intabulare la Cartea Funciara. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Servicii de consultanta in constructii. Servicii de cadastru si intabulare la Cartea Funciara.

Proiectare poduri. Servicii de consultanta in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de demolare constructii. Artificii - prestator de servicii. Servicii in constructie. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Lucrari pirotehnice de amplasare de explozibili. Transport specializat si agabaritic.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

www.gabeti.ro

Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Dirigentie de santier autorizata si supraveghere lucrari: 2,3 constructii civile industriale agricole si miniere de suprafata cat B, C, D; 6.1 lucrari tehnico edilitare si retele de apa si canal.

Servicii de proiectare pt. constructii. Consultanta.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Protectia mediului. Instalatii pt. constructii - montaj. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

www.reteco.ro

Software. Servicii de proiectare pt. constructii.

www.rhohr.ro

Agentie imobiliara ful-service. Servicii de proiectare pt. constructii.

Izolatori hidro, termici si fonici. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii si arhitectura. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.swisspor.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii si arhitectura. Constructie civila.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Constructii la cheie, restaurari, antreprenorie, consulting, transfer tehnologie, bursa contactelor RFG, corturi industriale, refabricate, agroturism, centre de seminarii si congrese, gastronomie.

Activitati de arhitectura, inginerie si servicii legate de acestea, proiectare; Activitati legate de aplicatii software, editare de programe, activitati legate de bazele de date, comert, publicitate.

Proiectare arhitectura; distributie software.

Arhitectura; Dezvoltare-promovare imobiliara; Publicitate; Intermedieri in comertul cu material lemnos si de constructii.

Architecture, interior design, furniture & lighting design, project & construction management, urban planning.

Totul pentru casa Dvs.

Urmatorul nivel in proiectarea de instalatii pentru constructii: termice, electrice, sanitare, ventilare - climatizare. Tehnologie de ultima ora.

Proiecte arhitectura pt. diverse constructii cu documentatiile aferente, amenajari interioare, consultanta, comenzi pt. lucrari de pictura, sculptura, ceramica, executate de artisti plastici.

Gama larga de servicii care cuprind intregul proces conceptional: arhitectura, inginerie, amenajari interioare si exterioare.

Proiecte PAC-PT-DDE, arhitectura, rezistenta, instalatii. Expertize tehnice. Avize. Prezentari 3D. Machete.

Tamplarie PVC si aluminiu, rulori, plase tantari, usi garaj, automatizari, amenajari interioare.

Proiecte CU, AC, DDE, coordonare; lucrari reamenajari, recompartimentari, redecorari, selectie finisaje, design mobilier, design tamplarii cu detalii montaj; productie mobilier; consiliere imobiliara.

Dealer national in comercializarea conectorilor metalici pentru asamblarea lemnului, feronerie pentru porti si garduri, inclusiv cea mai diversificata gama de suporti TV pentru plasma, LCD, audio-video.

Proiectare arhitectura, rezistenta, instalatii. Intocmirea tuturor studiilor suplimentare. Obtinerea tuturor acordurilor si autorizatiilor necesare.

Proiectare de arhitectura, urbanism, amenajari interioare. Proiecte tip si unicat de case si vile, proiectare constructii civile si industriale.

Consultanta si proiectare instalatii: incalzire, ventilare, sanitare, electrice. Retele de alimentare cu apa si canalizare.

Servicii complete de proiectare in constructii, abordand o gama variata de programe: de la locuinte individuale la scoli, cladiri de birouri, etc. si asistenta la obtinerea autorizatiei de construire.

Constructii case, proiecte case, case din lemn, case de lemn, amenajari interioare, constructii industriale, hale metalice, firme constructii.

Proiectare de arhitectura, amenajari interioare, documentatii PUZ, PUD, vizualizari 3D.

Suntem iubitori de natura si adepti ai frumosului; doritori de a ne adresa celor interesati in legatura cu sansa pe care milioane de cetateni o au de a se impaca cu natura.

Distributie software CADian. CADian poate inlocui AutoCAD la un pret foarte bun. 250$+TVA. De pe site puteti descarca CADian Professional versiunea Trial cu valabilitate 15 zile.

Birou de proiectare generala: arhitectura, structura de rezistenta si instalatii. Arhi Grup proiecteaza la standarde internationale cladiri civile (ansambluri rezidentiale, cladiri birouri).

Servicii proiectare, proiect instalatii, proiecte constructii, consultanta devize oferta lucrari proiect, proiecte arhitectura, devize constructii, deviz oferta licitatii publice, verificari proiecte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web