Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Proiectare de constructii pt. locuit. Decoratiuni interioare.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de consultanta in constructii. Geodezie si studii ale solului. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare poduri.

 

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de consultanta in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta juridica si reprezentare. Constructii la cheie.

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Constructii si arhitectura. Evaluari si expertize. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii de proiectare pt. constructii.

Firma de consultanta si servicii in domeniul protectiei mediului.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de epurare si tratare a apei. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Proiectare poduri. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de apa si canalizare.

www.redisconstruct.ro

Servicii in constructie. Transport de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Arhitectura & Proiectare & Consultanta & Servicii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Constructii la cheie, restaurari, antreprenorie, consulting, transfer tehnologie, bursa contactelor RFG, corturi industriale, refabricate, agroturism, centre de seminarii si congrese, gastronomie.

Activitati de arhitectura, inginerie si servicii legate de acestea, proiectare; Activitati legate de aplicatii software, editare de programe, activitati legate de bazele de date, comert, publicitate.

Proiectare arhitectura; distributie software.

Architecture, interior design, furniture & lighting design, project & construction management, urban planning.

Totul pentru casa Dvs.

Urmatorul nivel in proiectarea de instalatii pentru constructii: termice, electrice, sanitare, ventilare - climatizare. Tehnologie de ultima ora.

Proiecte arhitectura pt. diverse constructii cu documentatiile aferente, amenajari interioare, consultanta, comenzi pt. lucrari de pictura, sculptura, ceramica, executate de artisti plastici.

Gama larga de servicii care cuprind intregul proces conceptional: arhitectura, inginerie, amenajari interioare si exterioare.

Proiecte PAC-PT-DDE, arhitectura, rezistenta, instalatii. Expertize tehnice. Avize. Prezentari 3D. Machete.

Tamplarie PVC si aluminiu, rulori, plase tantari, usi garaj, automatizari, amenajari interioare.

Proiecte CU, AC, DDE, coordonare; lucrari reamenajari, recompartimentari, redecorari, selectie finisaje, design mobilier, design tamplarii cu detalii montaj; productie mobilier; consiliere imobiliara.

Dealer national in comercializarea conectorilor metalici pentru asamblarea lemnului, feronerie pentru porti si garduri, inclusiv cea mai diversificata gama de suporti TV pentru plasma, LCD, audio-video.

Proiectare de arhitectura, urbanism, amenajari interioare. Proiecte tip si unicat de case si vile, proiectare constructii civile si industriale.

Servicii complete de proiectare in constructii, abordand o gama variata de programe: de la locuinte individuale la scoli, cladiri de birouri, etc. si asistenta la obtinerea autorizatiei de construire.

Constructii case, proiecte case, case din lemn, case de lemn, amenajari interioare, constructii industriale, hale metalice, firme constructii.

Proiectare de arhitectura, amenajari interioare, documentatii PUZ, PUD, vizualizari 3D.

Suntem iubitori de natura si adepti ai frumosului; doritori de a ne adresa celor interesati in legatura cu sansa pe care milioane de cetateni o au de a se impaca cu natura.

Distributie software CADian. CADian poate inlocui AutoCAD la un pret foarte bun. 250$+TVA. De pe site puteti descarca CADian Professional versiunea Trial cu valabilitate 15 zile.

Birou de proiectare generala: arhitectura, structura de rezistenta si instalatii. Arhi Grup proiecteaza la standarde internationale cladiri civile (ansambluri rezidentiale, cladiri birouri).

Servicii proiectare, proiect instalatii, proiecte constructii, consultanta devize oferta lucrari proiect, proiecte arhitectura, devize constructii, deviz oferta licitatii publice, verificari proiecte.

An architectural design firm. We accumulate experience and the fruitful collaboration with additional architectural design firms.

Proiectare, asistenta tehnica, dirigentie santier, securitatea si sanatatea muncii, urmarire, verificare si project management in constructii.

Proiectare de arhitectura, structura si instalatii pentru case, vile, case duplex, izolate, cuplate sau insiruite, cu structura din beton armat, caramida, case ieftine cu structura din lemn.

Dirigentie de santier autorizata si supraveghere lucrari: 2,3 constructii civile industriale agricole si miniere de suprafata cat B, C, D; 6.1 lucrari tehnico edilitare si retele de apa si canal.

Proiectare complexa pentru constructii civile si industriale, reabilitari si amenajari, design interior, proiecte de urbanism, consultanta de specialitate.

Proiectare arhitectura. Design interior. Amenajari exterioare. Grafica. Fotografie.

Arhitectura minimalista.

Obiectivul societatii noastre este de a promova servicii imobiliare de calitate, de a mentine compania intr-un contact continuu si dinamic cu nevoile celor care apeleaza la serviciile noastre.

Va oferim servicii de proiectare arhitectura, urbanism, amenajari interioare, rezistenta, instalatii, documentatie avize, prezentare 3D, urmarire santier.

Arhitectura, urbanism, consultanta, design de interior, managementul proiectarii. Birouri in Bucuresti si Cluj. Proiecte de locuinte colective/individuale, ansambluri, birouri, pensiuni/hoteluri, hale.

Birou de arhitectura si urbanism - proiectare de arhitectura, urbanism, rezistenta si instalatii pana la predarea obiectivului "la cheie" la preturi foarte avantajoase.

Oferim servicii de consultanta in domeniul designului interior. Alaturi de noi veti economisi timp si bani. Nu faceti compromisuri sau incercari nereusite.

Avem experienta in proiectare si amenajare atat pentru sedii de birouri cat si pentru locuinte personale. Portofoliul nostru cuprinde si grafica publicitara si expozitii nationale si internationale.

Studioul Renderthing ofera servicii complete de arhitectura si design interior de cea mai buna calitate. Mai multe detalii pe site.

Proiecte rezidentiale. Amenajari interioare. Obtinere autorizatii de construire, avize. Elaborari PUD, PUZ. Consultanta.

Diagnosticam cladiri, localizam surse de umiditate si mucegai, neetanseitati, pierderi de caldura, eficienta energetica, inspectie tehnica fatada si acoperis, evaluam tehnic cladiri, etanseitate.

Consultanta design interior comercial & rezidential (case, apartament, hotel, birouri, SPA, magazine). Servicii graphic design si design de produs. Servicii de design si proiectare mobilier.

Alegeti casa care vi se potriveste din peste 100 de modele de case prezentate in site. Va oferim proiecte de case pretabile atat pentru case ieftine cat si pentru vile de lux. Constructii case.

Proiectare constructii civile (locuinte individuale si colective) si industriale (hale, depozite, spatii comerciale), urbanism(PUD-PUZ), amenajari, extinderi, supraetajari, recompartimentari, fime luminoase.

Proiectare case, hale, birouri, amenajri interioare, exterioare, consultanta, urmarire santier, management de executie.

Proiectare arhitectura, design interior, pictura, pictura murala, consultanta. Clienti: Publicis, Angst, Centrul Medical Unirea, Draft FCB, Pro Brands, QStudio, Hi-Life, Basilicum.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web